Valaisimet

Valaisimet ovat sisustajan paras ystävä. Oikeanlaiset valaisimet luovat tilaan toivottua tunnelmaa, mutta valaisimilla ja valaistuksella on myös toinen tärkeä merkitys. Riittävä valaistus on tärkeä turvallisuuden takaamiseksi etenkin tiloissa, joissa tehdään tarkkaavaisuutta vaativia asioita, kuten esimerkiksi keittiössä tai työhuoneessa. Ulkovalaisimet puolestaan luovat turvaa pihapiiriin ja samalla pitävät tunkeilijat loitolla.

Tilan perusvalotaso luodaan luonnonvaloa ja täydentäviä yleisvaloja yhdistelemällä. Valaistusta voidaan lisäksi täydentää epäsuoralla valaistuksella. Epäsuoran valaistuksen avulla voidaan korostaa haluttuja kohtia sisustuksessa ja näin ollen se tuokin tilan parhaat puolet esiin. Tyylikäs ja tehokas valaistus luodaan siis erilaisia valonlähteitä yhdistelemällä.

Olemme valaisimien maahantuontiin erikoistunut liike. Tilaa laadukkaat valaisimet suoraan verkkokaupastamme. Valikoimastamme löydät niin kattovalaisimet, seinävalaisimet, pöytävalaisimet, kosteantilan valaisimet kuin ulkovalaisimetkin. Huomioithan, että verkkokaupassa on vain osa valikoimastamme. Mikäli et löydä sivuilta sopivaa valaisinta, ota yhteyttä, me autamme sinua löytämään oikeanlaisen valaisimen!

Myymälä ja varasto

Yrittäjänkatu 16 A 16

33710 Tampere

+358 40 502 2331

info@portiikki.fi

Avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen.

Maksutavat

Toimitus, maksaminen ja tietosuoja

© 2022 Sisustusliike Portiikki

Verkkokaupan rakentanut: Heikki Kujala