Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Tapetti TAmpere, tapetti Designers Guild, sisustusliike Tampere

  Tapetti Designers Guild Tourangelle harmaa

  242,00 

  Designers Guildin Tourangelle Scene tapettia on kahdella eri kuvalla (Scene 1 ja Scene 2) ja pelkästään harmaana. Kuvassa  tapetti Tourangelle Scene harmaana olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Tapetilla saat nopeasti muutettua huoneen ilmettä. Tapetti on myös nähtävillä tapetoituna meidän myymälässä. Tuotemerkki: Designers Guild. Mallisto: Scenes and Murals Wallpapers. Rullan leveys: 2×70 cm. Tapetin koko: 140cmx300cm. Tapetti on…

 • Designers Guild tapetti Tourangelle, tapetit Tampere, sisustusliike

  Tapetti Designers Guild Tourangelle Scene 2

  306,00 

  Designers Guildin Tourangelle Scene tapettia on kahdella eri kuvalla (Scene 1 ja Scene 2) ja pelkästään harmaana. Kuvassa upea suurikuvioinen tapetti Tourangelle Scene 2 olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Tapetilla saat nopeasti muutettua huoneen ilmettä. Tapetti on myös nähtävillä tapetoituna meidän myymälässä. Tuotemerkki: Designers Guild. Mallisto: Scenes and Murals Wallpapers. Rullan leveys: 2×70 cm. Tapetin koko: 140cmx300cm….

 • DEsigners Guild tapetti Tourangelle Scene 1

  Tapetti Tourangelle Scene 1 Designers Guild

  306,00 

  Designers Guildin Tourangelle Scene tapettia on kahdella eri kuvalla ja pelkästään harmaana. Kuvassa upea suurikuvioinen tapetti Tourangelle Scene 1 olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Tapetilla saat nopeasti muutettua huoneen ilmettä. Tapetti on myös nähtävillä tapetoituna meidän myymälässä. Tuotemerkki: Designers Guild. Mallisto: Scenes and Murals Wallpapers. Rullan leveys: 2×70 cm. Tapetin koko: 140cmx300cm. Tapetti on tilaustuote. Toimitusaika n….