Takorautaosa – kaideosa, porttitarvike, aitatarvike

Tästä alta löydät otsikoita klikkaamalla suosituimpia osia tuoteryhmässä takorautaosa, kaidetarvike, porttitarvike, kaideosat ja portinosat. Kunkin osion alussa on linkit myös kyseisen tuoteryhmän koko valikoimaan. Pyydä tarjousta isommista määristä erikseen!

Kuvasto kokonaisuudessan löytyy täältä

KUVASTO takorautaosat

Hinnat löytyvät kaikille tuotteille numerojärjestyksessä täältä:

HINNASTO takorautaosille

Koriste-elementit

C- ja S-koristeet

Kaideosat

Kaiteiden päätytangot

Käsijohteet

Kannakkeet

Latat ja putket

Lehdet ja kukat

Nupit, pallot ja kahvat

Koristelaput ja kilvet

Sipulit, holkit ja pannat

Saranat ja kehyskoristeet

Nuolenkärjet

Keihäänkärkitangot

Renkaat ja kaaret

Kaikki takorautaosamme sekä muut rautakoristeet ovat laadukkaita, Italiassa valmistettuja tuotteita. Osia löytyy niin aitaan, porttiin, ranskalaiseen parvekkeeseen, ulkokaiteeseen kuin sisäkaiteeseenkin.

Pyydä isommista määristä tarjousta erikseen!

Autamme myös lopputuotteen suunnittelussa ja osien tarpeen laskennassa. Suunnittelua voidaan tehdä puhelimitse tai sähköpostilla, se ei vaadi välttämättä käyntiä liikkeessämme. Ota yhteyttä!

Tuotteen valmistuksessa huomioitavat asiat

Hitsauksen jälkeen tuote on hyvä kuumasinkitä ennen maalausta mikäli tuote tulee ulkokäyttöön. Näin tuote saa suojaa erilaisia vaativiakin sääolosuhteita vastaan. Kuumasinkityksen tarve vaihtelee kuitenkin hieman käytettävien osien, käyttökohteen ja tuotteen mukaan. Pulverimaalaus jo itsessään laadukkaasti tehtynä on oikein hyvä pintakäsittely moniin kohteisiin.Pulverimaalin yhteydessä pinta voidaan käsitellä myös ennen varsinaita maalausta pohjamaalina käytettävällä sinkkimaalilla.

Olet sitten etsimässä takorautaisia tai valettuja kaideosia, porttitarvikkeita, osia aitaan tai mihin tahansa muuhun metallirakenteeseen, voimme auttaa osien valinnassa. Valikoimamme takorautaosat ovat laadukkaita Italiassa valmistettuja tuotteita ja sopivat hyvin hitsattaviksi.

Takorautaosa -käyttökohteet

Muurin päälle tulevat aidanteet ja aidan korotukset. Kiviaidan päälle tehtävät matalatkin elementit antavat suojaa pihaasi ja rajaavat kauniisti tontin.

Maasta asti lähtevät aidat ja niihin liittyvät portit. Portti voi olla varustettuna myös porttiautomatiikalla. Automatiikkaa on saatavilla sekä 2-lehtiisiin portteihin että sivulle liukuvaan leveämpään porttilehteen. Pyydä meiltä tarjous myös porttiautomatiikasta.

Erilaiset koriste-elementit sisustamiseen sisällä ja ulkona. Useampia koristeosia yhdistelemällä voit rakentaa esimerkiksi kauniita ja persoonallisia seinäkoristeita sisätiloihin  ja köynnöstukia puutarhaan. Isompi takorautaosa jo ihan sellaisenaan on kaunis yksityskohta sisustuksessa. Joko yksittäisen koristeosan tai useamman yhteenhitsatun osan kokonaisuuden voi myös maalata.

Takorautaosa on myös paljon käytetty kalusteisiin. Erilaiset ruokapöydät, sohvapöydät, sivupöydät, naulakot ja kenkätelineet ovat suosittuja käyttökohteita.

Erilaiset ovikatokset ja ovilipat saavat myös persoonallista ilmettä valikoimamme takorautaosia käytettäessä.

 

Seuraa meitä Instagramissa