Rauta-aita – metalliaita – takorauta-aita -mittatilauksena – materiaali rauta sileänä tai taottuna

Rauta-aita – metalliaita -takorauta-aita mittatilauksena. Voimme valmistaa tuotteet täysin mittatilauksena (valikoimassamme myös standardielementit), jolloin  malli, korkeus, leveys ja väri voidaan valita vapaasti. Voimme valmistaa elementit ja metallitolpat oman mallisi mukaan tai suunnitella yhdessä tarvittavan kokonaisuuden. Laadukkaat tuotteemme valmistetaan kestämään kaikenlaisissa olosuhteissa.

Kaikkia valikoimamme pystyosia, nuolenkärkiä, valmiita kehäänkärkitankoja ja muita koristeosia voidaan käyttää vapaasti. Kaikkiin käytettävissä oleviin osiin voit tutustua täällä: takorautaosat.  Myymme myös näitä osia sellaisenaan, mikäli haluat hitsata kokonaisuuden kasaan itse. Autamme mielellämme osien määrän laskemisessa, joten otathan yhteyttä! Edulliset toimitukset osille kaikkialla Suomeen.

Elementteihin sopvia tolppia voidaan valmistaa useassa eri koossa.  Tolpat voidaan tehdä alustaan upotettavaksi tai kiinnitystassulla kiinnitettäväksi, jolloin elementti voidaan pultata päältäpäin esimerkiksi muuriin. Elementit voidaan valmistaa myös muurin päälle kiinnitettäväksi  jo valmiisiin olemassa oleviin tolppiin. Valmistamme kaikki tuotteet täysin asennusvalmiina.

Valikoimassamme on myös valmiit elementit. joilla rajaat isojakin alueita nopeasti ja edullisesti. Paljon erilaisia malleja, joiden väri on myös vapaasti valittavissa.

Seuraa meitä Instagramissa