Porttiautomatiikka –  laadukkaat porttikoneistot

Edustamme italialaista Nice-merkkistä porttiautomatiikkaa. Saatavilla on porttikoneistot sekä saranaporteille että liukuporteille. Automatiikkaan (porttikoneistoon) on saatavilla kaukosäätömahdollisuus kuten myös koodinäppäimistö ja muita lisäosia.

 

Toona saranaporttikoneisto

Toona saranaporttikoneisto

Valikoimastamme löytyy seuraavat Toona porttikoneistot saranaportteihin (24Vdc versiot):

  • TO4024 max 3m porttilehdille
  • TO5024 max 5m porttilehdille
  • TO7024 max 7m porttilehdille

24Vdc porttikoneistoissa rajat perustuvat moottorien magneettisiin kierroslukulaskureihin, joiden avulla ohjauskeskus tietää liikematkan pituuden ja portin sijainnin. Rajoja voidaan säätää ohjelmallisesti.

Asennuksessa porttikoneistoihin kiinnitetään mekaaniset rajat, jotka toimivat rajojen ohjelmoinnin äärirajoina. Porttiympäristössä ei siis välttämättä vaadita porttiautomatiikkaa varten mekaanisia rajoja, joita vasten porttia pitäisi ajaa. Sähkökatkoksen jälkeen ohjauskeskus tarkistaa koneistojen sijainnin ajamalla portin äärirajaa vasten.
Ohjauskeskuksena on Mindy A824, jossa moottorilähdöt kahdelle 24Vdc moottorille, kolme turvalaitesilmukkaa (hätäseis, valokenno1 ja valokenno2), impulssiliitännät yksipainikeohjaukselle, avaus- ja sulkemiskäskyille sekä osa-aukolle. Mahdollisuus akkuvarmennukseen automaattisen latauskortin avulla. Pistoke FLOXI-radiokortille ja ulostulo radion 2. kanavalle. Sähkölukon ohjaus 12V ja lisälaitteiden jänniteulostulo 24V. Säädettävä suunnanvaihdon herkkyys molemmille moottoreille. Säädettävä taukoaika.
Ohjauskeskuksen syöttö 3×1,5mm2, moottorilinjat esim. 5×0,75mm2.

Robus – liukuporttikoneisto

Robus-liukuporttikoneistossa on huomioitu myös talviolosuhteet; sisäänrakennettu lämpötila-anturi säätelee käyttövoimaa lämpötilan mukaan ja rajakytkimet ovat induktiiviset. Näin saavutetaan porttikoneiston tasainen ja varma toimivuus kaikkina vuodenaikoina.

Porttiautomatiikka RB600P on tarkoitettu alle 8m porttilehdille painoluokituksella max 600kg. RB1000P on tarkoitettu alle 12m porttilehdille painoluokituksella max 1000kg. Voimansiirto M4 hammaspyörällä, myös 3/4″ ketjuveto mahdollinen.
Toiminta perustuu 24V tasavirtamoottoriin, jota ohjataan sisäänrakennetulla ohjauskeskuksella. Koneisto kytketään 230Vac sähköverkkoon 3×1,5mm2 syöttöjohdolla.
Ominaisuuksia ja liitäntöjä:
Porttiautomatiikassa on säädettävä nopeus, käyttövoima, suunnanvaihdon herkkyys, taukoaika, osa-aukko ja huoltoilmoitin. Automaattinen laitteiden tunnistus (BlueBUS ja STOP). BlueBUS-väyläliitäntä lisälaitteiden kytkemisen yksinkertaistamiseksi, turvareunaliitäntä, akkuvarmistusmahdollisuus, 8 viimeisen liikkeen vikaloki, pariporttien automaattinen synkronointi yhdellä johtoparilla ja SM-radiovastaanotinliitäntä.

 

Seuraa meitä Instagramissa