Sisustus

Sisustus kuvassa Designers Guildin tuotteilla (kuva Designers Guild).

Sisävalaisimet ja ulkovalaisimet

Tuomme maahan paljon erilaisia valaisimia monilta tomittajilta Italiasta, Espanjasta, Saksasta, Tanskasta ja Hollannista. Valaisinvalikoimaamme kuuluu niin yksinkertaiset riippuvalaisimet kuin myös hyvinkin koristeelliset kattokruunut sekä myös paljon seinälamppuja, jalkalamppuja ja plafondeja. Myös ulkovalaisimia. Joitakin valaisimia on esiteltu myös verkkokaupassamme Sisustuverkkokauppa.portiikki.fi

Vetimet

Valikoimassamme on paljon persoonallisia vetimiä keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin myös muihinkin tiloihin. Vetimiä kaappeihin, lipastoihin ja laatikoihin. Lisää vedinmalleja on esitelty verkkokaupassamme Sisustusverkkokauppa

Kalusteet

Valikoimaamme kuuluu mm. Eichholtzin, Bröderna Anderssonin ja Fogian huonekalut kuten kaapit, vitriinit, sohvat, nojatuolit ja sängyt. .

Sähköasennustarvikkeet

Upeat espanjalaiset Feden sähköasennustarvikkeet sisältävät niin valokytkimiä ja pistorasioita ja niiden kehyksiä kuin lattialämmitystermostaattejakin. Valikoimassa on paljon erilaisia malleja messingistä ja muusta metallista.

Matot, kankaat ja tapetit

Tapetteja löytyy mm.  Designers Guildin, Ralph Laurenin ja Gaston y Danielan mallistoista. Mattomerkkeinä ovat mm.  Jacaranda, Jov, JAB, Designers Guild, Serge Lessage, Danskina, Kinnasand, Ligne Pure ja Cunera. Meiltä löydät villamatot, viskoosimatot, bambumatot, sisalmatot ja nahkaiset matot. Monia valikoimamme mattoja on saatavilla myös erikoismitoilla.

Muu sisustustavara

Meiltä voit hankkia sisustustavaraa myös mm. seuraavilta toimittajilta: Eichholtz, Artwood, Balmuir ja Riverdale. Tuotekuvastot on nähtävillä myymälässämme ja valmistajien sivuilla.

Ota yhteyttä, Portiikki sisustus palvelee!

Seuraa meitä Instagramissa