Näytetään kaikki 12 tulosta

 • Iso matto, pieni matto tai kokolattiamatto.

  Designers Guild -matot

  Designers Guild -matot

  Englantilaisen Designers Guildin matot loistavat upeilla väreillään ja ainutlaatuisilla kuoseillaan. Suosituissa ylellisissä matoissa yhdistyvät luovuus ja korkea laatu. Designers Guild -matot ovatkin tunnettuja kauniista kuvioista sekä laadukkaista materiaaleista.

  Tutustu Designers Guildin mattoihin täällä DECORATIVE RUGS

   

 • Suuri sininen Jab matto Twinkle, Infinity, Mori, Poesie, Divine, Destiny, Charmy, Silence, Diva, Pebbles, Charmy plus, Earth, Center, Flash, Sky, Genius, Chill, Poesie, Nature, Pearl, Yak, Forward. kokolattiamatto, pyöreä matto.

  JAB -matot

  Jab -mattoja on saatavilla sekä vakiokokoisena että mittatilauksena. Rullasta leikattavat mittatilausmatot voidaan valmistaa jopa 4 metrin leveyteen, joissakin malleissa aina 5 metriin asti. Maton pituudelle ei ole rajoituksia. Matto voidaan leikata suoraan rullasta seinästä seinään kokolattiamatoksi (wall-to-wall -matto) tai se voidaan viimeistellä lanka-, puuvilla-, nahka-, Alcantara- tai nupukkikantilla. Osa matoista on mahdollista valmistaa myös ilman näkyvää kanttausta.

  Mattojen materiaalina on mm. viskoosi, villa, villa-sisal, sisal ja polyamidi. Väreinä löytyy valkoinen, beige kaikissa sävyissään, vihreä, punainen, sininen, keltainen ja monet muut trendikkäät värit.

  Matot hinnoitellaan neliöhinnoin. Hinta vaihtelee materiaalin ja käytettävän kantin/reunaviimeistelyn mukaan. Annamme mielellämme tarjouksen matosta, ilmoita meille maton malli, koko ja haluttu kanttaus tai viimeistely ja ota meihin yhteyttä, niin laskemme hinnan. Yhteydenotto käy kätevästi joko soittamalla tai lähettämällä meille viestiä. Yhteystiedot löytyvät täältä Yhteydenotto.

  Myymälässämme on nähtävillä paljon eri malleja ja värivaihtoehtoja. Tämän lisäksi tarkempia tietoja vaihtoehdoista toimitusaikoineen löydät hieman alempana tällä samalla sivulla. 

 • Jacaranda matto

  Jacaranda -matot

  Jacaranda -matot

  Englantilaisen Jacarandan mallistosta löydät kodin ja julkitilojen kokolattiamatot ja irtomatot.

  Tutustu koko valikoimaan LUXURY HAND-WOVEN FLOORCOVERINGS

 • Ligne Pure matto, Ligne pure matot, mattoja

  Ligne Pure -matot

  Ligne Pure -matto

  Upeissa Ligne Pure -matoissa yhdistyy käsityötaito ja design. Koska matot valmistetaan täysin käsityönä, mattojen välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Valikoimasta löytyy matto kaikenlaisiin sisustustyyleihin.

 • Ale! Linie Design Cordoba matto harmaa grey.

  Linie Design -matot – mallipoistoja edullisesti

  146,00 322,00 

  Linie Design -matot

  Linie Designin upeilla käsintehdyillä matoilla luot skandinaavista tyyliä kotiisi. Tanskalaisen Linie Designin matot ovat myyntimenestys jo yli 60 maassa.

  Verkkokaupassamme on muutamia Linie Design -mattojen uusien mallien mallipoistoja (koko 140×200), toimitusaika näille 2-3 arkipäivää. Muut koot ja mallit ovat tilaustavaraa, toimitusaika noin 2 vk. Näiden tuotteiden tilaukset sähköpostilla tai puhelimitse. Pyydä tarjous!

  Tutustu mattoihin täällä HANDMADE SCANDINAVIAN RUGS

   

   

 • Matto, matot, Nanimarquinia, suuri matto

  Nanimarquina -matot

  Laadukkaat sisä- ja ulkotilojen designmatot

  Espanjalainen Nanimarquina valmistaa ainutlaatuisia käsintehtyjä designmattoja. Yritys on erikoistunut luonnonmateriaalien käyttöön sekä uniikkien käsintehtyjen mattojen valmistukseen.

   

 • Serge Lesage matto

  Serge Lesage -matot

  Serge Lesage -matot

  Serge Lesagen matot tuovat ranskalaista tyyliä ja glamouria kotiisi. Yli 25 vuoden kokemuksella ranskalainen mattotalo Serge Lesage suunnittelee, valmistaa ja myy korkealaatuisia moderneja mattoja.

 • Tisca Tiara matto, TIsca matot, matto

  Tisca -matot

  Tisca -matot

  Tisca Tiaran valikoimasta löytyy niin sisal- ja ruohomatot kuin julkitilan kokolattia- ja irtomatot.

  Tutustu näihin laadukkaisiin tuotteisiin täällä Tisca Tiara

 • Tekstiililaatat, palamatot, kokolattiamatot, tekstiililaatta, palamatto, kokolattiamatto

  DESSO -kokolattiamatot ja tekstiililaatat

  Desso -matot

  Monikäyttöiset tekstiililaatat, palamatot ja kokolattiamatot kotiin ja julkisiin tiloihin.

  • Tekstiilimatot ja tekstiililaatat
  • Mattopalat
  • Kokolattiamatot
 • Paikanvaraus

  Jabo -matot

  Jabo -matot

  Aidot materiaalit luovat tilaan ainutlaatuista ilmapiiriä. Tässä piileekin Jabo -mattojen salaisuus. Houkuttelevat Jabo -matot ovat tyypillinen hollantilainen tuote, joiden kehitys ja tuotanto tapahtuu lähiympäristössä.

  Tutustu houkutteleviin Jabo -mattoihin JABO Carpets

 • Paikanvaraus

  Cunera -matot

  Cunera -matot

  Hollantilaisen Cuneran matoissa yhdistyvät korkea laatu ja kestävä kehitys. Laadukkaat matot valmistetaan luonnonmateriaaleista ympäristöystävällisin menetelmin.

  Tutustu mattoihin täällä CUNERA

 • Paikanvaraus

  Object Carpet -matot

  Object Carpet -matot

  Saksalaiset Object Carpet -matot tarjoavat tinkimätöntä laatua ensiluokkaiseen suunnitteluun yhdistettynä. Kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä edustavien mattojen avulla luot inspiroivia tiloja työskentelyyn ja asumiseen. Matot valmistetaan Saksassa.

  Object Carpet -mattomallistoon pääset tutustumaan täällä OC PRODUCTS