Kattotuuletin ulkokäyttöön ja kosteaan tilaan suojausluokalla IPX3, IPX4, IPX5

Kattotuuletin ulkokäyttöön tai kosteaan tilaan.

Osa kattotuulettimista soveltuu hyvin myös tiloihin, joissa ilmassa on erityisesti korroosiota edistäviä aineita kuten maataloudessa ja teollisessa ympäristössä.

Esimerkiksi Nordik Heavy Duty Base tuulettimen runko on valmistettu valu-alumiinista ja lavat sinkitystä teräksestä. Lavat on sinkityksen jälkeen vielä pinnoitettu epoksipinnoitteella. Suojausluokka tässä kattotuulettimessa on IP55 ja soveltuu olosuteisiin, joissa on likaa, pölyä ja vettä korkeissa lämpötiloissa, aina 50 asteeseen asti. Mikäli tarvitaan erityistä kestävyyttä korroosiota vastaan, valikoimastamme löytyy kattotuuletin Nordik Heavy Duty Inox. Tämän kattotuulettimen runko on valmistettu valu-alumiinista ja lavat ovat ruostumatonta terästä. Tämä kattotuuletin soveltuu myös olosuhteisiin, jossa on paljon likaa pölyä, vettä ja ruostuttavia aineita aina 50 asteen lämpöön asti.

NordiK Heavy Duty Inox tuulettimesta on saatavilla 4 eri kokoa ali halkaisijat 120 cm, 140 cm, 160 cm ja 200 cm. Nordik Tropical kattotuuletin on saatavilla halkaisijaltaan koossa 140 cm

Kattotuuletin Maribelin suojausluokka on IPX3 ja  Outdoor elements tuulettimen IPX4.

Seuraa meitä Instagramissa