Pystynaulakko

Pystynaulakko, naulakko, takorautainen naulakko, naulakko valurautaa

Pystynaulakko

Laadukan käsityönä valmistettu pystynaulakko ja se on maalattu mattamustaksi pulverimaalilla. Naulakkoon voidaan tehdä pieniä muutoksia tilattaessa. Myös muut värin mahdollisia lisähintaan.

Mallikappale on nähtävillä myymälässämme.

Hinta mustana 780 eur.

Naulakko on Portiikin omasta mallistosta. Materiaalina käytetty pääosin takorautaa ja se on täydellisesti viimeisteltu. Myös  koukut ovat käsintehtyjä Portiikin omassa verstaassa. Tuote voidaan valmistaa myös täysin sileästä materiaalista tai sileän ja taotun materiaalin sekoituksesta.

Tuote on suunniteltu siten, että se pysyy pystyssä ison ja toispuoleisenkin kuorman kanssa. Naulakon alaosa on painavaa umpirautaa, joten soveltuu hyvin käytettäväksi myös  julkisissa tiloissa kuten ravintolassa, bistrossa, baarissa tai toimistossa. Pystytanko on tuettu kolmella tuella siten, että naulakko ei pääse huojumaan siihen ripustettaessa vaatteita. Ajattoman ja tyylikkään muoroilun vuoksi tuote kestää hyvin aikaa.

Tutustu myös muihin tuotteisiimme. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteita myös tilauksesta, kuten tämä pystynaulakkokin on tehty. Jo valmiiksi suunniteltuja tuotteita pystytään muokaamaan asiakkaan tarpeiden mukaan sekä mallin että värin suhteen.

Esimerkiksi kuvan naulakon korkeutta voidaan helposti muuttaatarpeiden mukaan. Myös varressa olevien ripustuskoukkujen määrää ja paikkaa voidaan vaihtaa. Samoin naulakon ulkokehällä olevien koukkujen määrää voi tarvittaessa lisätä.

 

Kysy lisää tuotteesta tai tilaa tuote

Siirry lomakkeeseen