Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.2.2020 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Tmi Portiikki (2089991-4). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Toimitamme tuotteita Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Asiakas sitoutuu noudattamaan lakeja, asetuksia ja sääntöjä, jotka on asetettu sähköiselle kaupankäynnille. Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee ilmoittaa nimensä ja yhteystietonsa. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Yhteydenpito asiakkaan ja Portiikin verkkokaupan välillä tapahtuu sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Asiakas sitoutuu seuraamaan näitä yhteydenpitovälineitä koskien tilaustansa.

Kaikki väärinkäytökset ilmoitetaan viranomaiselle.

Portiikki Tmi:n vastuu tuotteiden toimittamisessa ja niissä ilmenneissä virheistä rajoittuu kaupan purkuun ja asiakkaan maksamien rahojen palauttamiseen.

Asiakas vastaa tuoteiden käytöstä ja sitoutuu noudattamaan tuotteiden mahdollisia käyttö-, hoito- ja asennusohjeita. Portiikki Tmi ei vastaa myymiensä tuotteiden virheellisen, varomattoman tai väärän käytön aiheuttamista seurauksista.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteessa www.sisustusliike.portiikki.fi .

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu tilatessaan voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan valitsemalla maksutavaksi ennakkolasku tai Checkout Oy:n toteuttama maksunvälityspalvelu.

Ennakkolasku

Ostoskorissa voit valita maksuvaihtoehdoksi ennakkolaskun. Ennakkolaskun voit tulostaa heti tilauksen tehtyäsi tai sähköpostistasi, johon se saapuu automaattisesti. Tämän jälkeen lasku on maksettavissa normaalisti.

Tuotteet toimitetaan, kun maksu näkyy Tmi Portiikin tilillä. Ennakkomaksu on suoritettava 7 pvn sisällä tilauksesta tai tilaus peruuntuu automaattisesti.

Maksunvälitys

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika vaihtelee 2 vrk – 3 kk tuotteesta riippuen. Toimitusaika on ilmoitettu kunkin tuotteen kohdalla erikseen. Varaamme oikeuden troimitusajan muutoksiin, mikäli ne johtuvat meistä riippumattomista syistä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitus tapahtuu asiakkaan verkkokaupassa valitsemalla tavalla joku kuljetusfirmaa käyttäen tai noutamalla Portiikin myymälästä, Voimakatu 2, Tampere. Nouto on makdollisnen myymälän aukioloaikoina tai muina aikoina niin erikseen sovittaessa.

MATKAHUOLLON ja POSTIN PAKETTI / NOUTO

Paketin saapumisesta Matkahuollon/Postin toimipisteeseen ilmoitetaan tekstiviestillä. Paketti noudetaan toimipisteestä. Puhelinnumeron ilmoittaminen on pakollista.

MATKAHUOLLON/POSTIN KOTIINKULJETUS

Matkahuollon/Postin lähetti soittaa tilaajalle ja sopii toimitusajankohdan. Paketti toimitetaan suoraan kotiisi. Puhelinnumeron ilmoittaminen on pakollista.

NOUTO PORTIIKIN MYYMÄLÄSTÄ

Paketti noudetaan myymälästämme Voimakatu 2, Tampere.

NOUTO PORTIIKIN VARASTOSTA

Tuote noudetaan varastolta Yrittäjänkatu 16 A 16


Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa palauttamisesta aiheutuneet välittömät kulut (toimituskulut). Palautus tapahtuu pääsääntöisesti Portiikin myymälään Voimakatu 2 lh 3, isompien tuotteiden osalta palautus tehdään varastolle Yrittäjänkatu 16 A 16. Tuotteita ei voi palauttaa noudettavaksi mistään kuljettajan noutopisteestä, vaan tuote on lähetettävä perille asti (myymälä tai varasto). Helposti rikkimenevien tuotteiden osalta on otettava huomioon, että palautuskustannukset voivat olla normaalia lähetyskustannusta suuremmat. Tuotteita palautettaessa lähetyksessä on käytettävä merkintää ”helposti särkyvä”, jotta lähetyksen käsittely tapahtuu vaadittavalla tavalla. Myös isokokoisista ja pitkistä lähetyksistä peritään lisähinta. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: asiakasnumerosi, nimesi, pankkitilinumerosi sekä kopio tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite:

Sisustustavara: Portiikki, Voimakatu 2 lh 3, 33820 Tampere

Pitkä (yli 2 m) ja isokokoinen tavara: Portiikki, Yrittäjänkatu 16 A 16, 33710 Tampere

Kun olet palauttamassa tai vaihtamassa tuotetta, ole meihin yhteydessä ennen tuotteen lähettämistä  joko sähköpostitse info@portiikki.fi tai puhelimitse 040-5022331. Asiakkaan kanssa sovitaan yhdessä edullisin soveltuva palautustapa.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan vähennettynä kuluilla  (virheellisten tuotteiden kohdalla kokonaisuudessaan) suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa joko kadonneen tai vaurioituneen tuotteen osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@portiikki.fi, puhelimitse 040-5022331

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on siitä tehtävä reklamaatio pakettia vastaanotettaessa. Mikä reklamaatiota ei ole tässä vaiheessa kirjallisesti tehty, Portiikki Tmi ei ole vastuussa kuljetuksen aikaisista vaurioista.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tmi Portiikki pidättää oikeuden muuttaa hintoja ja kuljetusmaksuja.