Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Tuulettimet » Kattotuulettimet » Tuulettimet valolla » Hiljainen lampputuuletin valolla Elica
Ale!

Hiljainen lampputuuletin valolla Elica

289,00 322,00 

Hiljainen kattotuuletin Elica valolla

Elica lampputuulettimesta löytyy täysin valkoinen tuuletin, valkorunkoinen tuuletin puunvärisillä lavoilla ja krominvärinen tuuletin wenge värisillä lavoilla.

Hiljainen ja tehokas kattotuuletin kätevästi verkkokaupastamme. Kokovalkoisesta tuulettimesta varastokappaleet alennettu!

Poista

Kuvaus

Lampputuuletin Elica 

Mitat:

  • Korkeus: 400/370 mm (asennus normaalilla varrella / asennus lyhennetyllä varrella)
  • Halkaisija: 1320 mm

Moottori:

  • Moottorin teho: 9-68 W
  • Moottorissa on suunnanvaihto

Väri:

  • Valkoinen runko, valkoiset lavat
  • Valkoinen runko, vaahteran väriset lavat
  • Runko harjattu kromi, lavat wenge

Paino: 8,7 kg

Kierrosnopeus: max. 195 kierrosta/min

Asennus: 2 ruuvia, ruuvien halkaisija min 4,5 mm, ruuvin kiinnitys välillä 70 – 110 mm

Lampputuulettimessa 3 nopeutta.

Kaukosäädin sisältyy hintaan.

Tasapainotetut lavat ja moottori. Lapojen materiaali on puu.

Tuuletin toimitetaan valolla, jonka valonlähde on 2 x E27 max 40W. Valaisimen kupu on huurrelasia.

Kattotuulettimeen on saatavilla lisävarusteena seinäsäädin ja pidempi ripustustanko. Tuulettimen varsi on myös lyhennettävissä sopivaan mittaan. Pidempi ripustustanko on kätevä ja lisää tehokkuutta silloin kun tuuletin asennetaan korkeaan tilaan. Soveltuu asennettavaksi myös kalteviin tiloihin, katon kaltevuus voi tällöin olla max 16°.

Lisätiedot: Suosittu lampputuuletin Elica on yksi myydyimmistä malleistamme. Tämä tuuletin on erittäin hiljainen ja laadukas. Pelkistetty muotoilu. Tehokasta tuuletusta kesähelteisiin laadukkaalla ja kestävällä Elica tuulettimella. Tuotteesta on saatavilla 3 kaunista väriä, joten tuuletin soveltuu monenlaiseen sisustukseen. Väreinä huomaamaton kokovalkoinen tuuletin, valkorunkoinen tuuletin puunvärisillä lavoilla tai harjatun kromin värinen tuuletin tummilla wengen värisillä lavoilla.

Toimitusaika

2-6 arkipäivää

Tuulettimet

Tutustu myös muihin valikoimamme tuulettimiin. Meiltä löydät niin pienet, suuret kuin matalatkin tuulettimet. Tuulettimet pieniin ja suuriin tiloihin. Useissa tuulettimissa on monia eri värivaihtoehtoja, jolloin sopiva tuuletin löytyy varmasti kaikenlaisiin sisustuksiin. Valikoimastamme löytyy niin pelkistettyjä tuulettimia kuin hyvinkin koristeellisia malleja. Väreinä mm. kokovalkoinen, erilaisia valkoisen ja puun yhdistelmiä, kromin värisiä ja hyvinkin tummia tuulettimia. Jos tarvitset apua tuulettimen valintaan, ota rohkeasti yhteyttä! Autamme sopivan tuulettimen löytämisessä tilaasi niin ulkonäöllisesti kuin koonkin suhteen. Jossain tapauksessa voi olla tuuletuksen kannalta tehokkainta asentaa kaksi pienempää tuuletinta yhden suuren tuulettimen sijaan.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Valkoinen runko, valkoiset lavat, Valkoinen runko, vaahteranväriset lavat, Harjattu kromi runko, wengen väriset lavat