Vaalea jugend kaide

Vaalea takorautainen kaide

Kuvan jugend-tyylinen vaalea beige kaide on valmistettu mitttatilauksena. Kaiteen koristetangot voidaan ryhmitellä eri tavoin ja kaide voidaan maalata myös muun väriseksi.

Osasto:

Kuvaus

Jugend kaide – vaalea takorautakaide

Vaalea takorautainen jugend kaide on valmistettu asiakkaan antamien mittojen mukaan. Kaide on tässä kohteessa suojaamassa takaoven luiskan reunaa. Vaikka pudotus ei ole tässä suuri, niin kaide varmistaa, ettei kukaan pääse vahingossa horjahtamaan luiskaan vieressä olevalta tasaiselta alueelta.

Kaide on valmistettu taivutetusta koristeisesta pystypinnasta ja 12 mm halkaisijaltaan olevasta suorasta tangosta. Käsijohde on sileää kuperaa umpimateriaalia. Käsijohteen päässä on saman tuoteperheen sisäänpäin kääntyvä koristepää.

Kaiteen avoimessa päässä on pyöreäprofiilinen päätytanko, päätytangon alla on koristelappu. Kaide tuli tässä kohteessa kiinni suoraan alajohteen läpi lattiaan, mutta se voidaan valmistaa vaihtoehtoisesti myös siten, että alajohteen alle jää hieman tilaa.  Kaide on tähän kohteeseen maalattu märkämaalilla vaalean beigeksi.

Samaan kohteeseen valmistettuja muita kaiteita:

Takorautakaide mielletään helposti mustaksi tai tumman harmaaksi, mutta kun kaide maalataan vaaleaksi kuten tässä kohteessa, saa takorauta aivan erilaisen ilmeen. Vaalea kaide tuo keveyttä sisustukseen.