HomeCategoryMatot

Laadukkaat ja persoonalliset matot kaikkiin tiloihin

Sopivan maton valinta ei välttämättä ole helppoa. Autamme maton valinnassa niin tyylin, materiaalin kuin koonkin osalta. Meiltä löydät laadukkaan ja persoonallisen maton tilaan kuin tilaan. Erilaisia mattomalleja kaikkiin kodin tiloihin kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, käytävään ja eteiseen.

Toimitamme mattoja myös julkisiin tiloihin kuten ravintoloihin, kuntosaleille ja toimistoihin. Voimme toimittaa myös seinästä-seinään matot (wall-to-wall-carpets) rullaleveydessä tai mattopalana.

Osa matoista on saatavilla ainoastaan tietyssä standardikokoossa, mutta monet matot on tilattavissa myös mittojen mukaan. Joistakin mattomalleista on mahdollista valmistaa pyöreä matto aina kooltaan 4 m halkaisijaan asti. Valikoimaamme kuuluu mm. villa-, viskoosi-, nahka- ja bambukuidusta valmistettuja mattoja, sisalmattoja sekä villasisalmattoja.

Jos toiveenasi on kokolattiamatto makuuhuoneseen, olohuoneeseen, lastenhuoneeseen tai muuhun kodin tilaan, voimme toteuttaa myös tämän laajasta rullamatto valikoimastamme.

Tutustu edustamiimme merkkeihin alla ja ota yhteyttä!

Näytetään tulokset 1–9 / 12

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa turvallisesti OP Payment -maksupalvelun kautta.

Yhteystiedot
Voimakatu 2 lh 3, 33100 Tampere
+358 40 5022 331
info(at)portiikki.fi