Taottu aita – takorautainen aita

Kuvan kaide / aita valmistettiin mittatilauksena Dragsfjärdin kartanoon. Kyseistä tuotetta voidaan siis yhtä hyvin käyttää sekä aitana että kaiteena.

Aita on valmistettu käsintaotuista osista hitsaamalla. Aitaan haettiin menneen ajan tunnelmaa, jotta aita sulautuisi hyvin ympärillä oleviin rakennuksiin ja muuhun  miljööseen.

Pintakäsittelynä aidassa on sinkkimaali + pulverimaali, joten se on hyvinkin pitkäikäinen.

 

Kuvaus

Taottu aita -takorautainen aita

Rauta-aita, on  se sitten valmistettu sileästä tai taotusta materiaalista, on pitkäikäinen ja kiinteistösi arvoa kasvattava elementti. Aita luo arvokkuutta kohteeseen, rajaa pihan tai muun alueen ja lisää myös turvallisuutta.

Valmistamme laadukkaat aidat mittatilauksena. Pintakäsittelemme aitamme joko pulverimaalilla, sinkkimaali + pulverimaali yhdistelmällä tai pulverimaalin alle voidaan tehdä myös kuumasinkitys.

Käytämme valmistuksessamme Italiassa valmistettuja aitaosia yksinkertaisista tangoista aina koristellisiin kaideosiin. Valmistamme aitoja myös täysin sileästä materiaalista. Voit tutustua valikoimamme aitatarvikkiesiin täällä TAKORAUTAOSAT

Autamme aidan suunnittelussa ja mitoitamme kokonaisuuden sopimaan kohteeseesi. Ota yhteyttä, suunnitellaan aita tarpeittesi mukaan!

 

Myymälä ja varasto

Yrittäjänkatu 16 A 16

33710 Tampere

+358 40 502 2331

info@portiikki.fi

Avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen.

Maksutavat

Toimitus, maksaminen ja tietosuoja

© 2022 Sisustusliike Portiikki

Verkkokaupan rakentanut: Heikki Kujala