Takorautainen tuoli Gaeta

158,00 245,00 

Takorautainen tuoli Gaeta ruokapöydän ympärille, pihalle, terassille tai parvekkeelle
Mitat:
  • Korkeus: 84 cm
  • Istuinosan halkaisija: 38 cm
  • Istuimen korkeus: 45 cm

Materiaali: Takorauta

Väri: Tummanharmaa (sisä- ja ulkokäyttöön), musta ja valkoinen (sisäkäyttöön). Tuoli on mahdollista tilata myös maalaamattomana tai maalattuna mihin tahansa väriin. Muut värit, ota yhteyttä.

Huom! Kuvissa olevat tuolit on käsitelty ulkokäyttöön sopivaksi ja väri on tummanharmaa.

Valmistusmaa: Italia

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): GAETA Osastot: ,

Kuvaus

Takorautatuoli Gaeta

Italiassa valmistettu Gaeta on monikäyttöinen takorautatuoli. Tuolia on saatavilla sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvaksi. Ulkokäyttöön tarkoitetut tuolit on käsitelty ruostumista estävällä pintakäsittelyllä ja tuoli on väriltään tummanharmaa. Sisäkäyttöön soveltuvat tuolit on maalattu mustaksi tai valkoiseksi. Tuolia voi tilata myös maalaamattomana tai voimme maalauttaa tuolin pulverimaalilla mihin tahansa väriin (ota yhteyttä erikseen)

Tämä takorautainen tuoli soveltuu siron mallinsa vuoksi yksittäin käytettynä pieneenkin eteiseen, mutta yhtä hyvin myös ruokapöydän tuoliksi vaikkapa parvekkeelle, terassille tai huvimajaan.

Tuolin istuinkorkeus on 45 cm ja istuinosan halkaisija on 38 cm. Valikoimastamme löytyy myös tuoliin sopivat pehmusteet ja tuolin tyyliin sopiva takorautapöytä.

Ulkokäyttöön soveltuvan takorautatuolin mallikappale löytyy showroomistamme Voimakadulta. Tuote voidaan noutaa varastostamme (Yrittäjänkatu 16 A 16, Tampere) erikseen sovittaessa.

 

 

Lisätiedot

Paino 30 kg
Mitat 90 × 45 × 45 cm
Väri ja pintakäsittely

Maalaamaton, Maalattu mustaksi, soveltuu sisäkäyttöön, Maalattu valkoiseksi, soveltuu sisäkäyttöön, Maalattu tumman harmaaksi, soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön

Myymälä ja varasto

Yrittäjänkatu 16 A 16

33710 Tampere

+358 40 502 2331

info@portiikki.fi

Avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen.

Maksutavat

Toimitus, maksaminen ja tietosuoja

© 2022 Sisustusliike Portiikki

Verkkokaupan rakentanut: Heikki Kujala