Takorautainen sohvapöytä lasitasolla

Takorautainen sohvapöytä lasitasolla

Tyylikäs Italiassa valmistettu takorautainen sohvapöytä lasitasolla. Pöytä soveltuu myös ulkokäyttöön. Sisusta olohuone, piha, terassi tai parveke pitkäikäisillä kalusteilla, jotka kestävät vuodesta toiseen myös vaativia sääolosuhteita.

 

Kuvaus

Takorautainen sohvapöytä, mitat:

  • Tason pituus 104 cm
  • Tason leveys 64 cm
  • Pöydän korkeus 44 cm

Materiaali: Takorautainen runko, lasitaso

Väri: Grafiitinharmaaksi maalattu runko, kirkas lasi.

Valmistusmaa: Italia

Pöydässä on kauniisti kaartuvat jalat ja pöydän pitkillä sivuilla runko muodostaa kauniin kuvion. Runko on umpirautaa ja erittäin tukeva käytössä.

Tyylikäs takorautainen sohvapöytä lasitasolla kotiin, pihalle, parvekkeelle tai terassille. Pöytä on pintakäsitelty siten, että se soveltuu hyvin myös ulkokäyttöön ja kestää vaativiakin sääolosuhteita.

Takorautainen sohvapöytä on noutotuote, nouto myymälästä. Jos haluat tilata tuotteelle kuljetuksen, ole meihin yhteydessä, järjestämme kuljetuksen aina tapauskohtaisesti.

Tutustu myös muihin takorautaisiin tuotteisiimme:

Takorautainen pystynaulakko on Portiikin omaa mallistoa ja suunniteltu kestämään suurtakin vaatekuormaa. Takorautainen grafiitinharmaaksi maalattu tuoli on italialaisen Artiferin valmistama.

Takorautatuoleista ja metallipöydistä löytyy myös muita malleja. Voit tiedustella näitä suoraan myymälästä, sähköpostitse tai puhelimitse.

Valmistuotteiden lisäksi valmistamme takorautaiset ja metalliset pöydät mittatilauksena. Suosittuja tuotteita ovat takorautarunkoinen ruokapöytä tammitasolla, takorautakoristeinen sohvapöytä tammitasolla ja musta metallirunkoinen laattapintainen sivupöytä.

Jos haluat tilata ruokapöydän, sohvapöydän tai muun takorautakalusteen omien mittojen mukaan, ota yhteyttä, suunnittelemme tuotteen. Metalli-, valurauta- ja takorautaosia voi kaikkia käyttää myös osina sisustamisen tuotteissa, tutustu takorautaosiin ja valurautatuotteisiin.

Kaikki tuotteemme, kuten nämä takorautaiset pöydät ja tuolit, ovat laadukkaita ja aikaa kestäviä. Tuotteet on pintakäsitelty siten, että ne kestävät, puutasoja lukuunottamatta, hyvin erilaisia sääolosuhteita. Kaikki takorautaiset tuolimme ja pöytämme on valmistettu ulkokäyttöön soveltuviksi, mutta toimivat hienosti myös sisätiloissa. Keveän ja ilmavan rakenteensa vuoksi takorautaiset tuolit ja valmispöydät sopivat erityisen hyvin myös pieniin sisätiloihin.

 

Lisätiedot

Paino 200 kg

Myymälä ja varasto

Yrittäjänkatu 16 A 16

33710 Tampere

+358 40 502 2331

info@portiikki.fi

Avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen.

Maksutavat

Toimitus, maksaminen ja tietosuoja

© 2022 Sisustusliike Portiikki

Verkkokaupan rakentanut: Heikki Kujala