Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Valaisimet » Plafondit » Takorautaiset plafondit » Takorautainen plafondi lasikuvulla

Takorautainen plafondi lasikuvulla

238,00 258,00 

Takorautainen plafondi lasikuvulla

Laadukas Englannissa valmistettu takorautainen plafondi, josta voit valita rungon väriksi joko mustan tai kultavärillä patinoidun mustan. Tunnelmallinen valaisin kotiin, mökille tai kesähuvilalle.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Takorautainen plafondi lasikuvulla mitat:

  • Plafondi korkeus 165 mm
  • Plafondin halkaisija 365  mm

Valonlähde:

  • 2 x max 60 W, kanta on E27 (valonlähteet eivät sisälly toimitukseen)

Materiaali: Takorautainen runko, lasikupu

Rungon väri: Musta takorauta / musta patinoitu takorauta

Lasin väri: Valkoinen, himmeä

Suojausluokka: IP20

Toimitusaika: n. 1 – 2 vk

Valmistusmaa: Englanti

Kattoplafondi lasikuvulla

Tyylikäs tarkorautarunkoinen plafondi lasikuvulla on valmistettu Englannissa. Plafondissa on käytetty kierrettyä rautaa ja plafondin kehällä on sipuli / kori – koristeet. Samaa sipuli -koristetta on saatavilla myös erikseen, jos haluat käyttää sitä muussa sisusustuksessa. Tutustu tähän sipulikoristeeseen ja muihin takorautaosiin täällä takorautaosat.

Takorautainen plafondi sopii hyvin tilaan, jossa valontarve on suuri. Valaisimessa voi käyttää 2 x 60W tehoista valonlähdettä. Laadukas lasikupu päästää kuitenkin valon pehmeästi lävitseen.

Plafondia on saatavilla kahdella eri värillä eli mustana ja mustana kultapatinalla viimeistelynä. Valitse näistä sopiva plafondi eteiseen, työhuoneeseen, aulaan, makuuhuoneeseen tai muuhun kodin tilaan. Takorautainen plafondi on myös suosittu valaisin kesämökillä, kesä-asunnolla ja kesähuvilalla. Tämän taklorautaplafondin suojausluokka on IP20 eli se on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa. Sisusta takoraudalla ja yhdistele tätä takorautaista valaisinta muiden takorautatuotteiden kuten takorautaisten kalusteiden tai meidän omaa valmistusta olevan takorautaisen naulakon kanssa.

Muut kattoplafondit

Voit tutustua muihin saman valmistajan ilman vartta oleviin plafondeihin täällä Elstead Lighting ja varrellisiin malleihin varrelliset Elstead Lighting plafondit. Elsteadin valikoimasta löydät paljon erilaisia valaisimia. Toimimme heidän maahantuojanaan ja edustajanaan Suomessa. Jos haluat lisätietoja valaisimista tai kysymys on isommasta erästä, pyydä tarjous erikseen. Nopeat toimitukset, koska lähes kaikkia valaisimia on saatavilla heti varastosta.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Musta takorauta, Musta patinoitu takorauta