Takorautainen kaidepinna koristepallolla (tuote 8557 ja I557HE)

9,90 15,20 

Mitat:

  • Pituus 1000 mm
  • Leveys 35 mm (pallukan kohdalta)
  • Materiaali noin 12×12 mm

Materiaali: takorauta

Työstötapa: Käsin taottu

Paino: n. 1,45 kg (8557) ja

Tuotekoodi: 8557 (valmistettu Italiassa)  / I557HE (Aasian tuontia)

Toimitusaika: n. 2-3 arkipäivää

Valmistusmaa: Italia

Poista
Tuotetunnus (SKU): 8557 Osasto:

Kuvaus

Takorautainen kaidepinna koristepallolla.

Takorautainen kaidepinna koristepallolla

Kaidepinnassa on 1 koristepallukka keskellä ja tämän molemmin puolin tanko on taottua materiaalia. Tämä kaiteen pystyosa sopii hyvin esimerkiksi kaiteeseen vuorotellen 2 – pallukkaisen kaidepinnan kanssa. Tutustu myös tähän tuotteeseen – kaidepinna 2 pallukalla. Voit myös käyttää kaiteessa pelkästään 1 pallukalla olevia pystyosia.

Tuote soveltuu hitsattavaksi. Pintakäsittely kannattaa tehdä hitsaamisen jälkeen.

Kaidepinna soveltuu sekä ulko- että sisäkaiteeseen. Ulkokaiteessa (kuten terassikaide, parvekekaide, ranskalainen parveke, ulkorapun kaide) suosittelemme kuumasinkitystä pulverimaalin alle. Näin saadaan kaiteeseen parempi korroosionkestävyys. Sisäkaiteessa riittää pulverimaalaus.

Tätä kaidepinnaa voi käyttää myös aidassa, tutustu miten tätä pinnaa on käytetty meidän valmiissa aita-elementissä. Myös varsinkin matalassa portissa voidaan käyttää samaa pinnaa pystyosana. Osan korkeus on 1 m, korkeutta voidaan lisätä erilaisilla koristeosilla.

Valmistusmaa

Tätä kaideosaa on saatavilla sekä Italiassa valmistettuna että Aasian tuontina.

Kaikki takorautaosat laajasta valikoimastamme

Valikoimastamme löydät kaikki kaidetarvikkeet, samoin kuin tarvikkeet aitaan ja porttiin. Kaiteeseen on saatavilla useita erilaisia käsijohteita ja paksumpia päätytankoja mm. kaiteen alku- ja loppupäähän. Myös kaikki tarvittavat kiinnitysosat toimitetaan samassa toimituksessa. Autamme myös osien tarpeen laskennassa ja kaiteen suunnittelussa.

Osa kaidepinnoista on tilattavissa verkkokaupastamme, mutta valittavanasi on myös paljon muita osia, jotka kaikki löytyvät takorautaosakuvastostamme. Olemme valinneet verkkokauppaamme valintaa helpottamaan tämän hetken suosituimpia tuotteita, mutta lisäämme uusia tuotteita myös sinne kaiken aikaa.

Tilaaminen ja toimitus

Varastoimme Tampereella muun muassa näitä yhden ja kahden pallukan kaidepinnoja, joten niitä voi sovitusti myös noutaa lyhyelläkin aikataululla noutovarastoltamme tai tilata kuljetuksen perille asti. Tilaa tuotteet kätevästi verkkokaupastamme. Tuotteita voi tilata myös sähköpostilla tai puhelimitse. Isommille erille annamme tarjouksen kuljetuksesta pyydettäessä.

Jos haluat tulla tutustumaan takorauta- ja valurautatuotteisiimme lähemmin, ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen joko meidän Voimakadun myymälään tai Yrittäjänkadulla sijaitsevaan noutovarastoon. Myymälässämme on nähtävillä muutamia kaidemalleja. Noutovarastolla on nähtävillä meidän oma mallimme ranskalaisesta parvekekaiteesta, ranskalainen parvekekaide ja myös muutamia valmiita aita-elementtejä.

Lisätiedot

Paino 1.5 kg
Mitat 1000 × 35 × 35 cm
Valmistusmaa

Italia, Aasia

Myymälä ja varasto

Yrittäjänkatu 16 A 16

33710 Tampere

+358 40 502 2331

info@portiikki.fi

Avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen.

Maksutavat

Toimitus, maksaminen ja tietosuoja

© 2022 Sisustusliike Portiikki

Verkkokaupan rakentanut: Heikki Kujala