Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Tuulettimet » Kattotuulettimet » Suuri kattotuuletin Big Smooth Eco

Suuri kattotuuletin Big Smooth Eco

676,00 

Suuri kattotuuletin Big Smooth Eco

Hiljainen kattotuuletin isoon tilaan.

Poista

Kuvaus

Suuri kattotuuletin Big Smooth Eco – tuotetiedot:

Mitat:

  • Korkeus: 460 mm normaalivarrella. Varsi voidaan myös tarvittaessa lyhentää.
  • Halkaisija: 2237 mm

Ohjaus:

  • Kaukosäädin
  • 6 nopeutta
  • Suunnanvaihto
  • Ajastin

Tuulettimeen saatavilla olevat lisävarusteet:

Paino: 8,9 kg

Lavat: 9 kpl, alumiinia

Moottorin teho: 6-29 W

Kierrosnopeus: max 101 kierrosta/min.

Värivaihtoehdot: hopea, pronssi, valkoinen

Kiinnitys: 2 ruuvia halkaisijaltaan min 4,5 mm, ruuvien väli 70 – 110 mm

Asennus: Tuuletin soveltuu asennettavaksi myös kalteviin tiloihin, kaltevuus max 16°, suuremmat kaltevuudet rakennettava kattoon erikseen

Hiljainen käyntiääni

Tasapainotetut lavat ja moottori

Energiaa säästävä, patentoitu DC/EC moottoriteknologia

Lisätiedot: Suuri kattotuuletin viilentää tehokkaasti kaikkein kuumimpinakin kesäpäivinä. Tuuletin laittaa ilman kiertämään ja lisäksi se parantaa ilmanvaihtoa sisätiloissa. Suuri kattotuuletin sopii niin kotiin kuin toimistolle. Tehokas kattotuuletin on kuumina kesähelteinä oiva apu myös perheen lemmikkieläimille. Tämä hiljainen ja tehokas kattotuuletin on erinoimanen valinta, kun tarvitset helpotusta kuumina kesäöinä. Kattotuuletin sopiikin hiljaisen äänensä ansiosta käytettäväksi erinomaisesti myös makuuhuoneessa tai muissa nukkumatiloissa.

Toimitusaika

2-6 arkipäivää

Laaja valikoima tuulettimia

Kaipaatko viilennystä ja helpotusta kesähelteisiin? Meillä on laaja valikoima myös muita erilaisia tuulettimia. Kaikki tuulettimemme ovat erittäin hiljaisia ja laadukkaita. Löydät valikoimastamme niin lattiatuulettimet, pöytätuulettimet, kattotuulettimet, tornituulettimet kuin seinätuulettimetkin. Tuuletinvalikoimaamme pääset tutustumaan klikkaamalla tästä. Tuulettimiin on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita, kuten seinäsäätimiä, kauko-ohjaimia ja jatkovarsia. Lisäksi monia kattotuulettimiamme on saatavilla sekä valolla että ilman valoa. Tuuletintoimintoa on mahdollista käyttää valon kanssa erikseen tai yhdessä. Myös valoa voidaan käyttää itsenäisesti, vaikka tuuletintoiminto ei olisi päällä.

Tuulettimen valinta

Tarvitsetko apua sopivan tuulettimen valintaan? Tuulettimen valinta riippuu sen käyttötarkoituksesta. Vinkkejä ja apua sopivan tuulettimen hankintaan löydät Portiikin sisustusblogista. Suoraan tuulettimista kertovaan postaukseen pääset klikkaamalla tästä.

Ota yhteyttä

Tuulettimen voit tilata suoraan verkkokaupastamme. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarvitset apua sopivan tuulettimen valinnassa, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Yhteystietoihin ja yhteydenottolomakkeeseen pääset klikkaamalla tästä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Valkoinen, Pronssi, Titaaninhopea