Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Matot » Serge Lesage -matot

Serge Lesage -matot

Serge Lesage -matot

Serge Lesagen matot tuovat ranskalaista tyyliä ja glamouria kotiisi. Yli 25 vuoden kokemuksella ranskalainen mattotalo Serge Lesage suunnittelee, valmistaa ja myy korkealaatuisia moderneja mattoja.

Osasto:

Kuvaus

Serge Lesage -matto – ranskalaista tyyliä ja glamouria kotiisi.

Serge Lesage

Yli 25 vuoden kokemuksella ranskalainen mattotalo Serge Lesage suunnittelee, valmistaa ja myy korkealaatuisia moderneja mattoja.

Symbolina käsi

Aivan kuten vaatteiden valmistus, myös mattojen valmistus on vahvassa riippuvuussuhteessa perinteisiin käsityötaitoihin. Käsi on yhdistävä tekijä jokaisen mattokokoelman taustalla olevan tarinan takana.

Käsi

  • Anatomia: osa ihmiskehoa, joka sijaitsee käsivarren päässä ja ulottuu ranteesta sormenpäähän, käytetään tarttumiseen ja koskettamiseen
  • Riippuvuus: manuaalinen taito
  • Kuvainnollisuus: työntekijä

Käsi antaa ajatukselle ja inspiraatiolle ääriviivat sekä muodostaa muodon tai kuvion. Se osallistuu värien, yhteyksien ja materiaalien valintaan. Sitten se kutoo, solmuaa, tuftaa, leikkaa, veistää ja ompelee maton kokoon. Lopuksi käsi koskettaa, silittää ja laskeutuu lepäämään valitulle matolle. Käsityön takana oleva käsi on ratkaiseva tekijä jokaisen maton luomisessa. Käsi vie meidät suoraan sydämeen.

Käsi on ranskalaisen Serge Lesagen ideologian taustalla. Laadukkaat materiaalit, innovatiivisuus, design ja värit antavat kullekin matolle yksilöllisen ilmeen ja kestävät käyttöominaisuudet.

Serge Lesage -matot

Tutustu Serge Lesagen mallistoon DESIGN MATOT

Muu mattovalikoima

Valikoimassamme myös muita laadukkaita mattoja: JAB Anstoetz, Cunera, Desso, Jabo, Jacaranda, Ligne Pure, Linie DesignDesigners GuildObject Carpet, Nanimarquina ja Tisca.