Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Sisustustuotteet » Kellot » Nomon -pöytäkello Atomo

Nomon -pöytäkello Atomo

148,00 

Nomon -kello Atomo

Kaunis ja viimeistelty pieni pöytäkello Atomo espanjalaiselta Nomonilta. Laadukas ja aikaa kestävä kello kotiin tai toimistoon.

Jos haluat tilata kellon messingin värisellä kellotaululla, mainitse tämä erikseen tilauksella.

 

Tuotetunnus (SKU): ATOMO Osasto:

Kuvaus

Pöytäkello mitat:

  • Halkaisija 10 cm
  • Korkeus 10,5 cm

Runko: Saksanpähkinä

Viisarit: Saksanpähkinä

Koneisto: Saksalainen UTS koneisto

Kellotaulu: Grafiitin värinen teräs tai harjattu messinki

Toimitusaika: 2-3 arkipäivää

Valmistusmaa: Espanja

Valmistaja: Nomon

Hauska pieni pöytäkello kotiin, toimistoon tai lahjaksi. Laadukas saksanpähkinärunkoinen kello, jossa kellotaulun osalta valittavana on joko grafiitin värinen teräs tai harjattu messinki. Kummassakin kellomallissa viisarit ovat saksanpähkinää. Sisusta kelloilla – laita kello yöpöydälle, keittiöön tai olohuoneen kirjahyllyyn – pysyt ajan tasalla. Kello voi olla myös osa kaunista sisustusta – valitse laajasta valikoimastamme kooltaan, tyyliltään ja väriltään itsellesi sopiva kello.

Atomo -pöytäkello kuuluu espanjalaisen Nomonin valikoimaan. Heiltä löytyy pöytäkellojen lisäksi myös suuri valikoima seinäkelloja ja myös joitakin lattialle laitettavia kelloja. Kaikki heidän tuotteensa ovat kauniisti viimeisteltyjä ja hyvin laadukkaita. Nämä tyylikkäät kellot kestävät aikaa.

Meiltä voit tilata kaikki Nomon -kellot. Koko valikoimaan voit tutustua heidän sivuillaan Nomon. Jos kelloa ei ole tilattavissa verkkokaupassamme, tilaaminen onnistuu helposti kun lähetät sähköpostia osoitteeseen: tilaukset(at)portiikki.fi tai puhelimitse p. 040-5022331. Nomon -kellojen toimitusaika vaihtelee varastotilanteestamme riippuen 2 päivästä 2-3 viikkoon.

Tutustu myös muihin valikoimamme kelloihin täällä: Kellot. Meiltä löydät niin rouheantyyliset kuin pelkistetytkin kellot. Sivuillamme olevien linkkien kautta pääset edustamiemme valmistajien sivuille katsomaan koko heidän valikoimansa. Richmond Interiorsilta ja Eicholtzilta löydät rustiikkiset rouheatyyliset kellot, maalaisromanttiset ja vanhantyyliset kellot, sekä isot että pienet kellot. Heidän valikoimassaan on pöytäkelloja ja seinäkelloja. Nomonin valikoimassa on näiden pienten Atomo -kellojen lisäksi kaikenkokoisia kelloja, myös erittäin suuria kelloja, jotka toimivat yksinäänkin isolla seinällä.

 

 

 

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 20 × 20 × 10 cm