Takorauta-aita Capri 2 m, hinta 230 eur/m ilman pintakäsittelyä

460,00 

Kaunis ja laadukas metallinen aitaelementti. Tuotteissa on hyvä hinta/laatu-suhde. Voit tilata maalaamattoman aitaelementin verkkokaupastamme. Jos haluat, että hoidamme myös tuotteiden pintakäsittelyn ja kuljetuksen kohteeseen, ota yhteyttä, annamme näistä tarjouksen erikseen. Hintaan vaikuttaa valittu pintakäsittely ja tilattavien elementtien määrä.

Tolpat tilataan erikseen. Valittavana on useita eri tolppakokoja.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Musta aita Capri on valmistettu seuraavasti:

Pystyosat: Joka toinen aitatanko on koristeella ja joka toinen ilman koristetta, aitatangon koko 12 mm x 12 mm, tangon yläpäässä on pieni koristepallo.

Vaakaosuudet: Ylä- ja alareunassa on vaakatasossa 30×8 kokoinen latta, jonka lävitse aitatangot menevät.

Mitat: Elementin leveys 2000 mm ja korkeus 1000 mm. Aitaelementti voidaan valmistaa myös muun kokoisena.

Pintakäsittely: Kuumasinkitys + pulverimaali, matta musta (kuvassa).

Kiinnitys ja tolpat: Elementin reunoissa on kiinnityslaput, joiden lävitse kiinnitys tolppiin tapahtuu. Tolpat ovat tilattavissa erikseen. Kuvan tolppa on koossa 30×30, tolpan päässä on koristepallo ja alaosassa kiinnityslappu, jossa reiät. Tolppa voidaan valmistaa myös suorana, jolloin se on mahdollista upottaa valuun.

Lisätiedot: Kuvan musta aita koristeilla on tyyliltään kevyt ja ilmava. Aita voidaan maalauttaa pulverimaalilla myös muuhun väriin. Jos halutaan lisää korroosionkestävyyttä, aita kannattaa kuumasinkitä ennen maalausta. Pitkäikäinen ja aikaa kestävä aita on kaunis ja helppohoitoinen vuodesta toiseen. Kun pintakäsittely tehdään oikein, aita pysyy kauniina ja kestää hyvin haastaviakin sääolosuhteita.

Aita voidaan maalata myös muuhun väriin, vaihtoehtoina esimerkiksi harmaa tai valkoinen aita.

Näillä aitaelementeillä voit rajata jonkun tietyn alueen pihasta tai myös isomman kokonaisuuden. Lisäksi voimme halutessasi valmistaa aitaan sopivan käyntiportin ja ajoportin. Kaunis aita nostaa kiinteistön arvoa ja pitää ulkopuoliset poissa pihasta. Aita tuo myös näkösuojaa ja luo kiinteistölle viimeistellyn vaikutelman.

Tutustu myös muihin aitamalleihimme: valmiit aitaelementit

Mittatilausaita

Aita voidaan valmistaa myös täysin mittatilauksena tai mittatilausaidan ja valmiiden aitaelementtien yhdistelmänä. Valmistamme laadukkaat aidat pintakäsittelyineen asennusvalmiiksi tuotteiksi asti. Kuten valmiissa aitaelementeissä myös mittatilausaidoissa on mahdollista tehdä pintakäsittely joko pelkällä pulverimaalilla tai laittaa pulverimaalin alle kuumasinkitys. Jos kuumasinkitystä käytetään, hiekkapuhalletaan sinkityt aidat ennen maalausta. Myös mittatilausaidat voidaan maalata mihin tahansa väriin, myös maalin kiiltoasteissa on eri vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi kiiltävä, puolikiiltävä tai matta.

Takorautaosat

Toimitamme myös pelkkiä osia, kun haluat hitsata tai teettää valmiin tuotteen osista itse. Suosituimpia takorautaosia voit kätevästi tilata myös suoraan verkkokaupastamme. Takorautaosien laajaan valikoimaamme voit tutustua täällä.

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää aitaelementeistä, ota meihin yhteyttä!

Lisätiedot

Pintakäsittely

Aitalementti ilman pintakäsittelyä, koko 2 m x 1 m

Myymälä ja varasto

Yrittäjänkatu 16 A 16

33710 Tampere

+358 40 502 2331

info@portiikki.fi

Avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen.

Maksutavat

Toimitus, maksaminen ja tietosuoja

© 2022 Sisustusliike Portiikki

Verkkokaupan rakentanut: Heikki Kujala