Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Valaisimet » Kattovalaisimet » Modernit kattovalaisimet » Moderni riippuvalaisin City Lights

Moderni riippuvalaisin City Lights

1 254,00 

Moderni riippuvalaisin

Moderni riippuvalaisin suureen avoimeen tai korkeaan tilaan. Tämä city-tyylinen riippuvalaisin on kuin upea taideteos ripustettuna olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai ruokailutilaan. Saatavilla myös samaa tuoteperhettä oleva moderni seinävalaisin.

Tuotetunnus (SKU): KL-CITY-LIGHTS7B Osasto:

Kuvaus

Moderni riippuvalaisin City Lights

Moderni riippuvalaisin mitat:

  • Korkeus 47 cm
  • Leveys 87,6 cm
  • Syvyys 89 cm

Paino: 7,12 kg

Materiaali: Rungon materiaali teräs

Väri: Klassinen tina

Ripustus: min. 63,5 cm – max.142,2 cm. Valaisimen mukana toimitetaan 4 x 150 mm ja 4 x 300 mm tangot, joilla valaisimen korkeutta voi säätää.

Valonlähde: 7 x max. 3,5 W, G9 LED (valonlähde sisältyy toimitukseen)

Moderni riippuvalaisin

Tämä moderni riippuvalaisin luo näyttävyyttä suureen, avoimeen tai korkeaan tilaan. Valaisimen suunnittelussa ja muotoilussa on käytetty hyväksi vaaka- ja pystysuoria linjoja. Tämä persoonallinen riippuvalaisin on kuin upea taideteos olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai ruokailutilaan ripustettuna.

Moderni sisustustyyli

Moderni sisustus on yksi klassisimmista sisustustyyleistä. Pelkistetyt ja selkeälinjaiset muodot ovat modernin sisustustyylin kulmakiviä. Valaisimilla sekä valaistuksella on tärkeä ja keskeinen rooli kodin sisustuksessa. Tällä persoonallisella ja tyylikkäällä valaisimella luot modernia kaupunkilaistyyliä kotiisi.

City Lights -tuoteperhe

Saatavilla on myös samaan tuoteperheeseen kuuluva seinävalaisin. City Lights -tuoteperheen valaisimissa yhdistyvät leikkisyys ja moderni tyyli. Yhdistele näitä upeita valaisimia ja luo modernia tunnelmaa kotiin!

Tutustu tuotteeseen:

Moderni seinävalaisin City Lights

Lisätiedot

Paino 20 kg
Mitat 100 × 100 × 50 cm