Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Matot » Linie Design -matot – mallipoistoja edullisesti
Ale!

Linie Design -matot – mallipoistoja edullisesti

146,00 322,00 

Linie Design -matot

Linie Designin upeilla käsintehdyillä matoilla luot skandinaavista tyyliä kotiisi. Tanskalaisen Linie Designin matot ovat myyntimenestys jo yli 60 maassa.

Verkkokaupassamme on muutamia Linie Design -mattojen uusien mallien mallipoistoja (koko 140×200), toimitusaika näille 2-3 arkipäivää. Muut koot ja mallit ovat tilaustavaraa, toimitusaika noin 2 vk. Näiden tuotteiden tilaukset sähköpostilla tai puhelimitse. Pyydä tarjous!

Tutustu mattoihin täällä HANDMADE SCANDINAVIAN RUGS

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Linie Design -matto – skandinaavista designiä kotiin.

Linie Design

Vuonna 1980 perustettu tanskalainen Linie Design on pohjoismaiden suurin käsintehtyjen mattojen valmistaja. Linie Designin valikoimasta löydät upeita vastuullisesti valmistettuja mattoja skandinaaviseen tyyliin. Luonnonmateriaaleista valmistetut matot ovat käsintehtyjä ja niistä huokuu ainutlaatuisuus sekä korkea laatu.

Kaikki matot ovat tunnettujen pohjoismaisten suunnittelijoiden suunnittelemia ja intialaisten käsityöammattilaisten valmistamia. Linie Designin matot valmistetaan hyvissä työoloissa ihmisoikeuksia kunnioittaen. Yritys onkin mukana eurooppalaisessa mattoalalla toimivassa Care & Fair -järjestössä. Järjestön jäsenenä yritys auttaa torjumaan laitonta lapsityövoimaa ja auttaa parantamaan mattoja valmistavien työntekijöiden ja heidäin perheidensä elinoloja Intiassa, Nepalissa ja Pakistanissa. Tällä hetkellä järjestö tukee 10 koulua, 6 aikuiskoulutuskeskusta sekä 3 päiväkotia Intiassa. Vuoden 2008 puolivälistä lähtien Linie Design on ollut täysin mukana tukemassa koulua, joka onkin nimetty Linie Design Schooliksi.

Yrityksen filosofia on täyttää koteja esteettisyydellä ympäri maailmaa. Siksi kauniille matoille on ominaista visuaalinen viehättävyys, korkea laatu ja erinomainen toiminnallisuus. Ammattitaito, rehellisyys, vaatimattomuus ja asiakaskeskeisyys ovat Linie Designin liiketoiminnan avainsanoja. Linie Designin matot ovatkin myyntimenestys jo yli 60 maassa.

Ihmisoikeuksien lisäksi ympäristöstä huolehtiminen on tanskalaisyritykselle tärkeää. Yritys haluaa leikata ympäristöpäästönsä minimiin ja heidän tuotteensa valmistetaan ympäristölait ja paikallinen ympäristö huomioiden. Tuotantojätteet käsitellään ympäristöystävällisesti ja turvallisesti sekä tuotannosta ympäristöön aiheutuvat päästöt ovat tarkoin valvottuja.

Linie Design -matto on varma valinta kun haluat upeaa vastuullisesti tuotettua skandinaavista designiä kotiin.

Linie Design -matot

Tutustu Linie Designin koko mattomallistoon täällä HANDMADE SCANDINAVIAN RUGS

Muu valikoimamme

Valikoimassamme myös muita laadukkaita mattoja: JAB Anstoetz, Cunera, Desso, Jabo, Jacaranda, Ligne Pure, Designers GuildNanimarquinaObject Carpet, Serge Lesage ja Tisca.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Malli

Burano black 140×200, Pomezia mouse 140×200, Halti white 140×200, Logmar ivory 140×200, Cordoba grey 140×200, Agner charcoal 140×200