Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Tuulettimet » Kattotuulettimet » Lampputuuletin Aerodynamix Eco

Lampputuuletin Aerodynamix Eco

468,00 

Lampputuuletin Aerodynamix Eco

Lampputuuletin tuo erinomaisen valaistuksen ja lisäksi se viilentää ilmaa tehokkaasti. Tässä lampulla varustetussa tuulettimessa on suunnanvaihto, jonka vuoksi se on myös talvikäyttöön sopiva. Tuuletinta voidaan käyttää myös ilman valoa.

Poista

Kuvaus

Lampputuuletin Aerodynamix Eco – tuotetiedot:

Mitat:

 • Korkeus: 230*/290 mm  (*asennus ilman valoa)
 • Halkaisija: 1320 mm

Värivaihtoehdot:

 • Runko: harjattu kromi, valkoinen, kiillotettu kromi, basaltinharmaa
 • Lavat: saksanpähkinä, valkoinen, hopea, luonnonpuu
 • Kaikki rungon ja lapojen värit ovat yhdisteltävissä
 • Jos et löydä sopivaa väriyhdistelmää, voit laittaa tilaukseen minkä tahansa värin ja lisätä kommenttikenttään halutun muutoksen

Kaukosäätö:

 • 6 nopeutta
 • Suunnanvaihto
 • Kaukosäätimessä valo on/off

Valonlähde:

 • Max. 2 x 40 W E14
 • Tuuletinta voi käyttää myös ilman valoa, metallinen kansi toimitetaan tuulettimen mukana

Lavat:

 • 3 kpl
 • Lavat puuta

Paino: 10 kg

Moottorin teho: 5 – 21 W

Kierrosnopeus: max 190 kierrosta/min.

Kiinnitys: 2 ruuvia halkaisijaltaan min. 4,5 mm, ruuvien väli 70 – 110 mm

Tuulettimeen saatavilla olevat lisävarusteet: Pidempi ripustustanko 60 cm tai 120 cm

Hiljainen käyntiääni

Tasapainotetut lavat ja moottori

Tuuletin on mahdollista asentaa myös kaltevaan kattoon, kun kaltevuus max 16 astetta

Lisätiedot: Lampputuuletin tuo erinomaisen valaistuksen ja lisäksi se viilentää ilmaa tehokkaasti. Valolla varustettu kattotuuletin sopii sekä hiljaisen äänensä että tehokkaan valaistuksensa ansiosta hyvin esimerkiksi makuuhuoneeseen tai muuhun nukkumiseen tarkoitettuun tilaan. Tässä lampulla varustetussa tuulettimessa on suunnanvaihto, jonka vuoksi se on myös talvikäyttöön sopiva. Lampputuuletin tuokin helpotusta kuumiin kesäöihin, mutta sitä voidaan käyttää myös talvella tehostamaan lämmitystä, sillä se auttaa jakamaan kattoon kertyvää lämmintä ilmaa tasaisemmin huoneeseen. Pyörimissuunnan valinta riippuu siis tuulettimen käyttötarkoituksesta. Jos kaipaat viilennystä kuumaan kesään, tulee tuulettimen pyörimissuunta olla eteenpäin. Taaksepäin pyöriminen puolestaan on suunniteltu talven varalle lämmitystä tehostamaan. Tämän ominaisuutensa lisäksi lampputuuletin tuo hyvän valaistuksen pimeään talveen. Tuulettimeen on mahdollista asettaa kaksi lamppua, jolloin lampputuulettimen tuoma valo riittää vaativaankin valaistustarpeeseen. Kattotuuletinta voidaan käyttää myös ilman valoa.

Toimitusaika

2-6 arkipäivää

Laaja valikoima tuulettimia

Meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisiin käyttötarkoituuksiin sopivia tuulettimia. Kaikki tuulettimemme ovat tehokkaita ja niissä on hiljainen käyntiääni. Laadukkaisiin tuulettimiimme pääset tutustumaan suoraan klikkaamalla tästä.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua tuulettimen valinnassa? Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarvitset apua sopivan tuulettimen valitsemisessa, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen löydät täältä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Runko valkoinen, lavat luonnonpuu, Runko basaltin harmaa, lavat luonnonpuu, Runko harjattu kromi, lavat luonnonpuu, Runko basaltin harmaa, lavat saksanpähkinä, Runko kiillotettu kromi, lavat saksanpähkinä