Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Valaisimet » Kattovalaisimet » Kattokruunut » Kuumailmapallovalaisin 1800-luvun tyyliin

Kuumailmapallovalaisin 1800-luvun tyyliin

Kuumailmapallovalaisin 1800-luvun tyyliin

Tämä upea kuumailmapallovalaisin on valmistettu 1800-luvun mallin mukaan. Hauska ja persoonallinen valaisin voidaan valmistaa myös eri värisenä. Näyttävä designvalaisin vangitsee taatusti jokaisen katseen ja luo täysin ainutlaatuisen tunnelman kotiin.

Hinta: 5690 eur

Kuvaus

Kuumailmapallovalaisin mitat:
  • Halkaisija 70 cm
  • Korkeus 140 cm

Valaisimesta löytyy myös pienempiä malleja, kysy lisää!

Valonlähde:

  • 6 x max 40 W, kanta E14

Väri: Valaisimen väri voidaan valita vapaasti. Erilaiset väriyhdistelmät ovat mahdollisia. Tutustu värivaihtoehtoihin ylläolevista kuvista.

Materiaali: Metalli, maalattu ja patinoitu

Valmistus: Tuote on valmistettu käsityönä Italiassa. Valaisimen valmistus käsityönä ja tilauksesta mahdollistaa myös pienien muutosten tekemisen valaisimeen.

Tilaustuote: Toimitusaika on 6-8 vk. Tämä kristallikruunu valmistetaan aina tilauksesta, toimitusaika vahvistetaan tilattaessa. Tuote voidaan toimittaa tarvittaessa tehtaalta myös suoraan kohteeseen.

Valmistaja: Lucienne Monique

Paino: 18 kg

Tuotekoodi: W101

Kuumailmapallovalaisin 1800-luvun tyyliin

Näyttävä designvalaisin, joka vangitsee taatusti jokaisen katseen. Tämä ihastuttava ja ylellinen kattovalaisin luo sekä persoonallisen sisustuksen että ainutlaatuisen tunnelman kotiisi.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Yhteydenottolomakkeen löydät täältä.

Lisätiedot

Paino 18 kg