Kulmista taottu suorakaide putki

60,90 113,90 

Saatavilla olevat koot:

  • Verkkokaupasta tilattavissa olevat putket: 20×30 (paino n. 8,85 kg, tuote 9812), 40×20 (paino n. 5,28 kg, tuote 9811) ja 50×30 (paino n. 4,41 kg, tuote 9810)
  • Jos haluat tilata putkia koossa: 50×40, 60×40, 80×40, 100×40, ota yhteyttä.

Materiaali: hitsattava teräs

Valmistusmaa: Italia

Lisätiedot: Mikäli tuote löytyy suoraan varastostamme, nouto sopimuksen mukaan. Jos tuote tilataan, toimitusaika 1-6 vk. Toimitusaikaa vahvistetaan tilauksen yhteydessä ja voit myös tiedustella toimitusaikaa etukäteen meiltä. Järjestämme tarvittaessa myös kuljetuksen, pyydä tarjous.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 9810 Osasto:

Kuvaus

Kulmista taottu suorakaide putki.

Suorakaide kulmista taottu putki /kulmista hakattu putki / konehakattu putki

Käytä suorakaiteen mallista putkea aidan, kaiteen tai portin osana. Tuotetta voi käyttää esimerkiksi käsijohteena kaiteessa, aitaelementin kehyksenä tai portin kehyksenä. Takorauta on pitkäikäinen materiaali sisäkäytössä ja oikein pintakäsiteltynä myös ulkotiloissa. Suosittelemme ulkokäyttöön tulevat kaiteet ja aidat sekä portit sinkittäväksi ennen maalausta.

Voit yhdistellä samaan metallirakenteeseen neliöputkea, joka on taottu samalla tavalla kuin suorakaideputket. Näihin neliöputkiin voit tutustua verkkosivuillamme kohdassa NELIÖPUTKET

Tavallista on yhdistellä esimerkiksi portissa kulmista hakattu neliöputki ja suorakaiteen mallinen konehakattu putki. Suorakaiteen mallista neliöputkea voi käyttää portissa esimerkiksi vaakaosuutena kohdassa, johon kiinnitetään porttiautomatiikka. Porttiautomatiikka on siis hyvä asentaa jonkin verran portin alareunan  yläpuolelle. Kaikkien taottujen / hakattujen putkien ja muiden portti-ja kaideosien  tuotevalikoimaan voit tutustua täällä TAKORAUTAOSIEN KUVASTO

Voit myös käyttää putkirakennetta kaiteen ja aidan ala- ja yläjuoksuissa erilaisten lattojen ja käsijohteiden sijaan.

Tuoteryhmä / kulmista hakattu suorakaide putki:

  • Aitatarvike,
  • Porttitarvike
  • Kaidetarvike
  • Tarvike porttiin
  • Tarvike aitaan
  • Tarvike kaiteeseen

Myymälä ja varasto

Yrittäjänkatu 16 A 16

33710 Tampere

+358 40 502 2331

info@portiikki.fi

Avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen.

Maksutavat

Toimitus, maksaminen ja tietosuoja

© 2022 Sisustusliike Portiikki

Verkkokaupan rakentanut: Heikki Kujala