Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Valaisimet » Kattovalaisimet » Kattokruunut » Kristallikruunu suurilla kristalleilla

Kristallikruunu suurilla kristalleilla

Kristallikruunu suurilla kristalleilla

Luo luksusta kotiisi upealla ja ylellisellä kristallikruunulla. Tämä kaunis designvalaisin voidaan valmistaa Swarovskin kristalleilla tai lasikristalleilla. Tässä valaisimessa valo siivilöityy kauniisti ja pehmeästi valaisimen lehdyköiden lomitse.

Hinta lasikristalleilla 1562 € ja Swarovskin kristalleilla 2874 €

 

Kuvaus

Kristallikruunu mitat:

  • Halkaisija 60 cm
  • Korkeus 55 cm

Materiaali: Valaisin on valmistettu metallisista lehdyköistä ja kunkin lehdykän päässä on suuri Swarovskin kristalli / lasikristalli.

Väri: Kuvan valaisimessa on värinä hopea vaalealla patinalla, mutta valaisinta on saatavilla myös muissa väreissä. Tutustu vaihtoehtoisiin väreihin ylläolevista värimalleista.

Valonlähde: 6 x max 40 W,  kanta E14

Tilaustuote: Toimitusaika on 6-8 vk. Tämä kristallikruunu valmistetaan aina tilauksesta, toimitusaika vahvistetaan tilattaessa. Kristallikruunu voidaan toimittaa tarvittaessa tehtaalta myös suoraan kohteeseen.

Valmistaja: Lucienne Monique

Valmistusmaa: Italia

Paino: 13 kg

Tuotekoodi: 670-6

Kristallikruunu suurilla kristalleilla

Tällä kauniilla kristallivalaisimella luot ylellistä tunnelmaa kotiisi.

Voit tutustua maahantuomiimme Lucienne Moniquen valaisimiin myös heidän sivuillaan Lucienne Monique.

Koko valikoimaan voit tutustua myymälästämme löytyvän kuvaston sekä valaisinmallien avulla. Tämä kristallivalaisin on nähtävillä myymälässä. Tästä samasta valaisimesta on olemassa pienempi malli 670-3, joka löytyy myös myymälästämme. Osasta valaisimia löytyy koko tuoteperhe, kuten tästäkin mallista. Tuoteperheeseen kuuluu pöytävalaisin, seinävalaisin ja useita riippuvalaisimia suuresta pyöreästä ja suorakaiteen mallisesta kristallikruunuista aina pieneen riippuvalaisimeen asti.

Kaunis valaisin on kuin koru sisustukseen. Lucienne Moniquen valikoimassa on useita pieniä riippuvalaisimia, jotka on koristeltu upein Swarovskin kristallein. Myös eri värivaihtoehtoja on useita, riippuen käytettävän kristallin mallista. Väreinä mm. vedensininen, vihreä, meripihka, hiekka, kirkas ja violetti. Valitse valaisimen ja kristallien väri kotisi sisustukseen sopivaksi.

Ota yhteyttä

Jos et löydä verkkokaupastamme sopivaa valaisinta, ota yhteyttä, etsimme laajasta valikoimastamme kohteeseen sopivan valaisimen. Valikoimastamme löytyy niin pelkistetyt kuin koristeellisetkin valaisimet. Laadukasta tyyliä sisustukseen!

Yhteystietoihin ja yhteydenottolomakkeeseen pääset suoraan tästä.