Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Tuulettimet » Kattotuulettimet » Kattotuulettimet IP21, IP44, IPX5, IP55 » Kattotuuletin kosteaan tilaan Nordik Heavy Duty Inox

Kattotuuletin kosteaan tilaan Nordik Heavy Duty Inox

655,00 739,00 

Kattotuuletin Nordik Heavy Duty Inox IP55

Kestävä ja tehokas kattotuuletin, joka soveltuu hyvin myös teollisuuteen ja maatalouteen. Likaa, pölyä, vettä, lämpöä ja kosteutta kestävä tuuletin, jonka suojausluokka on IP55. Moottorin runko valettua alumiinia, päällä oleva osa ja kattokuppi sekä lavat ruostumatonta terästä. Lavat on maalattu pulverimaalilla kuviolliseksi harmaaksi.

Poista

Kuvaus

Kattotuuletin kosteaan tilaan – tuotetiedot:

Mitat:

  • Korkeus: 495 mm / 800 mm
  • Halkaisija: (4 kokoa) : 1200 mm, 1400 mm, 1600 mm, 2000 mm

Paino: 7,3 – 9,1 kg

Ilman kierto: 22 050 m3/h

Moottorin teho: 24 – 85 W

Lavat: 3 kpl, ruostumaton teräs

Kierrosnopeus: 186 – 233 kierrosta / min.

Väri: Runko ruostumaton teräs, lavat antrasiitin harmaa

Toimintalämpötila: Toiminta 50 asteen lämpötilaan asti

Materiaali: Moottorin runko valualumiini, moottorin päällinen osa ja kattokuppi ruostumaton teräs, lavat ruostumaton teräs 304 + pulverimaali

Ohjaus: Ohjaus tapahtuu seinäsäätimestä, joka tilataan aina erikseen. Sopiva seinäsäädin on SCNR5 (kaukosäädintä käytetäessä suojausluokka muuttuu).

Suojausluokka: IP55. Tuuletin soveltuu käytettäväksi teollisuudessa ja maataloudessa (navetat, kanalat, ulkotilat yms.), jossa erityisesti lian, pölyn, kosteuden ja veden rasitusta.

Kiinnitys: 4 ruuvia halkaisijaltaan min. 5,5 mm, jolla varmistetaan mahdollisimman hyvä ja vakaa kiinnitys. Katto-osan halkaisija 145 mm.

Lisävarusteet: Saatavilla pidempi ripustustanko, jota on hyvä käyttää maksimituuletustehon aikaansaamiseksi silloin kun tuuletin tulee asennettavaksi korkeaan tilaan.

Tasapainotettu moottori, suojausluokka H

Tuulettimen suunnanvaihto on mahdollinen

Tuuletin on sertifioitu Machinery Directive 2006/42/EC, part 1 mukaan

Lisätiedot: Kattotuuletin kosteaan tilaan. Tämä tuuletin on suunniteltu käytettäväksi vaativissakin olosuhteissa. Kun etsit kestävää ja tehokasta tuuletinta maatalouteen tai teollisuuteen, Nordik Heavy Duty Inox on juuri oikea valinta lian, pölyn, veden, kuumuuden ja kosteudenkestävyytensä vuoksi. Kattotuuletin on tilattavissa 4 eri koossa aina 2 m halkaisijaan asti. Suurissa tiloissa voi toisinaan olla hyvä valinta asentaa useampi pienempi tuuletin yhden suuren tuulettimen sijaan.

Toimitusaika

2-6 arkipäivää

Ota yhteyttä

Onko sinulla jotain kysyttävää tuotteesta? Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarvitset apua sopivan tuulettimen valinnassa, ota meihin yhteyttä! Yhteydenottolomakkeen ja yhteystiedot löydät täältä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

Tuulettimen halkaisija 120 cm, Tuulettimen halkaisija 140 cm, Tuulettimen halkaisija 160 cm, Tuulettimen halkaisija 200 cm