Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Tuulettimet » Kattotuuletin Aeroplan Eco

Kattotuuletin Aeroplan Eco

489,00 

Kattotuuletin Aeroplan Eco

Tyylikäs ja hiljainen kattotuuletin tilaan kuin tilaan. Asenna tuuletin lastenhuoneeseen, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen viilentämään ilmaa. Tuulettimessa on suunnanvaihto, joten se sopii myös talvikäyttöön kun haluat tehostaa lämmitystä ja saada katonrajaan kertynyttä lämmintä ilmaa alaspäin.

Poista

Kuvaus

Kattotuuletin Aeroplan Eco – tuotetiedot:

Mitat:

  • Korkeus: 240*/310 mm (*korkeus lyhennetyllä varrella)
  • Halkaisija: 1320 mm

Värivaihtoehdot:

  • Runko harjattu kromi ja lavat walnut (saksanpähkinä)
  • Runko harjattu kromi ja lavat luonnonvärinen puu
  • Runko harjattu kromi ja lavat valkoinen
  • Runko valkoinen ja lavat walnut (saksanpähkinä)
  • Runko valkoinen ja lavat luonnonvärinen puu
  • Runko valkoinen ja lavat valkoinen

Lavat:

  • 3 kpl
  • Lavat ovat aitoa puuta

Paino: 6 kg

Moottorin teho: 5-30 W

Kierrosnopeus: max 176 kierrosta/min

Kiinnitys: 2 ruuvia, halkaisija min. 4,5 mm, ruuvien väli 70 – 110 mm

Erittäin hiljainen käyntiääni

Tasapainotetut lavat ja moottori

Kaukosäätö, 6 nopeutta, suunnanvaihto

Mahdollista asentaa kaltevaan kattoon max 16 astetta

Energiaa säästävä, patentoitu DC/EC moottoriteknologia

Tuulettimeen saatavilla olevat lisävarusteet:

Lisätiedot: Upea kattotuuletin Aeroplan Eco osaksi sisustusta. Tuuletin on tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi erittäin hiljainen ja soveltuukin hyvin makuuhuoneeseen tai muuhun nukkumatilaan. Kattotuuletin on nopea ja tehokas tapa viilentää makuuhuone kesähelteellä sekä näin ollen myös parantaa unenlaatua. Tässä tuulettimessa on suunnanvaihto, joten se sopii erinomaisesti myös talvikäyttöön. Toisin sanoen kun asetat tuulettimen pyörimään taaksepäin, se painaa katonrajaan kertynyttä lämmintä ilmaa alas. Tällä tavoin voit tehostaa lämmitystä ja säästää talven lämmityskuluissa. Oli etsinnässä sitten tuuletin kuumien kesäöiden pelastajaksi tai talveksi lämmitystä tehostamaan, niin tämä monipuolinen ja laadukas kattotuuletin on loistava valinta.

Toimitusaika

2-6 arkipäivää

Laaja valikoima tuulettimia

Meiltä löydät kattavan valikoiman tuulettimia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valikoimassamme on paljon erilaisia katto-, pöytä-, lattia- , torni- sekä seinätuulettimia. Kaikissa tuulettimissamme on erittäin hiljainen käyntiääni. Monipuoliseen tuuletinvalikoimaamme pääset tutustumaan tästä. Useisiin tuulettimiimme on  saatavilla myös lisävarusteita. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi jo tänään!

Kattotuuletin, lattiatuuletin vai pöytätuuletin – minkä sinä valitsisit?

Millainen tuuletin viilentää riittävästi valittua tilaa? Vinkkejä oikeanlaisen tuulettimen valintaan löydät aihetta käsittelevästä blogipostauksestamme. Postauksen pääset lukemaan klikkaamalla tästä.

Ota yhteyttä

Onko sinulla jotain kysyttävää tuulettimistamme tai tarvitsetko apua sopivan tuulettimen valinnassa? Ota yhteyttä, me autamme! Yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen löydät täältä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Runko harjattu kromi ja lavat walnut, Runko harjattu kromi ja lavat luonnonvärinen puu, Runko harjattu kromi ja lavat valkoinen, Runko valkoinen ja lavat walnut, Runko valkoinen ja lavat luonnonvärinen puu, Runko valkoinen ja lavat valkoinen