Kaareva ovikatos Firenze valkoisena

1 390,00 1 570,00 

Kaareva ovikatos Firenze kukka- ja lehtikoristeilla on kuvassa valkoisena. Sivukoristeet on hitsattu katokseen kannakkeiden molemmin puolin, jolloin katos saa vimeistellyn leiman.

Standardikokoisen ovikatoksen leveys 1500 mm, syvyys 800 mm ja korkeus n. 330 mm. Kiinnityskohtien välinen etäisyys 1250 mm. Vakiovärit: valkoinen, kiiltävä ja matta harmaa sekä musta.

Katos voidaan valmistaa myös muilla mitoilla ja useissa eri väreissä. Pyydä tarjous!

Kuvan ovikatos on pintakäsitelty kuumasinkitsemällä  ja pulverimaalilla maalaamalla.. Ovilippa voidaan maalata myös muuhun väriin, perusvärit valkoinen, musta ja harmaa. Jos haluat tilata muun värin, niin mainitse väri kommenttikentässä. Tarvittaessa järjestämme myös kyydin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Kaareva ovikatos

Kaareva ovikatos suojaa tehokkaasti ovea sateelta ja tuiskulta. Näin oven käyttöikä pitenee, kun ovi ei joudu niin paljon kosketuksiin veden kanssa mitä tapahtuisi ilman ovikatosta. Katos suojaa myös rappua ja auttaa näin ollen pitämään rapun kuivana räystäältä valuvalta vedeltä.

Jos et löydä mallistostamme sopivan näköistä tai kokoista ovikatosta, niin valmistamme tarvittaessa koko katoksen mittatilauksena. Sen lisäksi, että katoksen mitat on valittavissa kuhunkin kohteeseen sopiviksi, ovat reunakannakkeiden ja etuosan koristeosat myös valittavissa erikseen laajasta koristeosavalikoimasta.

Tutustu myös Firenze ovikatokseen mattamustana täällä Firenze kaareva ovikatos.

Lisätiedot

Paino 200 kg
PIntakäsittely

Pintakäsittelynä valkoinen pulverimaali, Pintakäsittelynä kuumasinkitys + valkoinen pulverimaali

Myymälä ja varasto

Yrittäjänkatu 16 A 16

33710 Tampere

+358 40 502 2331

info@portiikki.fi

Avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen.

Maksutavat

Toimitus, maksaminen ja tietosuoja

© 2022 Sisustusliike Portiikki

Verkkokaupan rakentanut: Heikki Kujala