Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Valaisimet » Espresson värinen riippuvalaisin

Espresson värinen riippuvalaisin

1 394,00 

Riippuvalaisin lasikoristeilla

Moderni ja tyylikäs valaisin, joka on valmistettu espresson väriin maalatusta metallista ja lasista. Ylellisessä riippuvalaisimessa roikkuvat kauniit lasipuikot, jotka vuorottelevat lasipalloilla koristeltujen metallitankojen kanssa. Luksusta kotiin ja julkiseen tilaan.

Kuvaus

Espresson värinen seinävalaisin, mitat:

  • Korkeus: 794 mm
  • Halkaisija: 616 mm
  • Ripustus: min. 940 mm – max. 2692 mm

Valonlähde: 6 x max 60 W kanta E14 (valonlähde ei sisälly toimitukseen)

Materiaali: metalli ja lasi

Rungon väri: espresso (tumma kahvinruskea)

Paino: 10,75 kg

Riippuvalaisin

Laadukas metallirunkoinen riippuvalaisin makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, eteiseen tai aulatilaan. Tässä lumoavan tyylikkäässsä valaisimessa on ihastuttava espresson värinen runko ja se on viimeistelty upeilla lasi- ja metallikoristeilla.

Tuoteperheeseen kuuluu myös plafondi, seinävalaisin, suuri kattokruunu sekä ruokapöydän tai tason päälle suunniteltu riippuvalaisin. Tämän tuoteperheen valaisimilla voit siis helposti luoda yhtenäisen sisustuksen ja ylellisen tunnelman suureenkin kokonaisuuteen. Luksusta kotiin tai julkiseen tilaan.

Valaisinvalikoimamme

Verkkokaupassamme on saatavilla myös paljon muita toinen toistaan upeampia sekä laadukkaita kattovalaisimia. Jos et kuitenkaan löydä sivuiltamme mieleistä valaisinta, ota rohkeasti yhteyttä, niin etsimme sinulle sopivan tuotteen.