Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Uutuudet » Espresson värinen kattovalaisin

Espresson värinen kattovalaisin

1 704,00 

Kattovalaisin ruokapöydän/keittiötason ylle

Moderni ja tyylikäs pitkänmallinen kattovalaisin, joka on valmistettu ihanasta espresson värisestä metallista ja ajattomasta lasista. Luksusta kotiin. Valaisin sopii hyvin myös julkisiin tiloihin.

Kuvaus

Espresson värinen kattovalaisin mitat:

  • Korkeus: 311 mm
  • Leveys: 924 mm
  • Syvyys: 351 mm
  • Ripustus: min. 423 mm – max. 1338 mm

Valonlähde: 6 x max 60 W kanta E14 (valonlähteet eivät sisälly toimitukseen)

Materiaali: metalli ja lasi

Rungon väri: Espresso (tumma kahvinruskea)

Paino: 13,52 kg

Kattovalaisin

Tyylikäs valaisin ruokahuoneeseen ruokapöydän päälle tai keittiöön tason ylle. Sisusta tällä laadukkaalla metallirunkoisella kattovalaisimella ja luo tunnelmaa kotiin tai julkiseen tilaan. Tässä pitkänmallisessa kattovalaisimessa on tyylikäs espresson värinen runko, josta roikkuu samaan espresson väriin maalattuja metallisia lasipalloin koristeltuja tankoja, jotka vuorottelevat kirkkaiden lasisten puikkojen kanssa. Laadukas ja aikaa kestävä valaisin.

Samaan tuoteperheeseen kuuluu myös seinävalaisin, riippuvalaisin, plafondi ja suuri kattokruunu. Tämän tuoteperheen valaisimilla voitkin valaista isommankin kokonaisuuden. Jos haluat lisätietoja näistä valaisimista, ota yhteyttä.

Valaisinvalikoimamme

Tutustu myös verkkokaupassamme muihin valikoimamme kattovalaisimiin. Päivitämme verkkokauppaamme jatkuvasti uusilla laadukkailla tuoteilla. Jos et löydä sopivaa valaisinta sivuiltamme, ota yhteyttä ja kerro toiveesi, niin etsimme tarpeitasi vastaavat valaisimet. Tuomme maahan suuren määrän valaisimia ja valikoimamme on erittäin laaja. Osa tuotteista on saatavilla heti varastosta, muiden toimitusaika vaihtelee 1 vk – 8 vk valaisimen mallista ja valmistajasta riippuen.