Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Matot » DESSO -kokolattiamatot ja tekstiililaatat

DESSO -kokolattiamatot ja tekstiililaatat

Desso -matot

Monikäyttöiset tekstiililaatat, palamatot ja kokolattiamatot kotiin ja julkisiin tiloihin.

  • Tekstiilimatot ja tekstiililaatat
  • Mattopalat
  • Kokolattiamatot
Osasto:

Kuvaus

Kokolattiamatot ja tekstiililaatat – Monikäyttöiset DESSO -tuotteet

DESSO

DESSO on johtava tuotemerkki, jolla on yli 85 vuoden kokemus korkealaatuisten tekstiilimattojen ja tekstiililaattojen valmistuksesta. Heidän innovaatiostrategiansa – jota ohjaa kolme pilaria: luovuus, toiminnallisuus ja Cradle to Cradle® (C2C) suunnittelu – pyrkii toimittamaan tuotteita, jotka auttavat maksimoimaan ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin.

DESSO on sitoutunut ja omistautunut luovien mattojen suunnitteluun ja onkin onnistunut vastaamaan arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden, rakennusten omistajien ja  muiden loppukäyttäjien tarpeisiin. DESSO -kokolattiamatot ja tekstiililaatat sopivatkin toimistoihin, pankkeihin, vähittäiskauppoihin, julkisiin rakennuksiin, kouluihin, yliopistoihin ja hoitokeskuksiin. DESSO:n asiakkaita ovat mm. Hollannin turvallisuus- ja oikeusministeriö, Porsche, Canon ja Nestlé.

Toiminnallisuudessaan DESSO kehittää ratkaisuja, jotka vaikuttavat terveyteen ja hyvinvointiin. Innovaatio- ja luovuusstrategian tuloksena DESSO on tuonut markkinoille useita patentoituja tuotteita, kuten DESSO AirMaster®, joka takaa 8-kertaisesti alhaisemman hienopölyn pitoisuuden ilmassa koviin lattioihin verrattuna, sekä DESSO EcoBase®, jonka avulla DESSO saavutti Cradle to Cradle® -hopeasertifikaatin koko mattolaattatuotteelle.

Kekseliäillä malleilla ja laajalla värivalikoimalla luot upeita ja käytännöllisiä ratkaisuja jokaiseen rakennuksen tilaan.

Muu valikoimamme

Tutustu kattavaan valikoimaamme laadukkaita mattoja kotiin ja julkisiin tiloihin MATOT