Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Matot » Designers Guild -matot

Designers Guild -matot

Designers Guild -matot

Englantilaisen Designers Guildin matot loistavat upeilla väreillään ja ainutlaatuisilla kuoseillaan. Suosituissa ylellisissä matoissa yhdistyvät luovuus ja korkea laatu. Designers Guild -matot ovatkin tunnettuja kauniista kuvioista sekä laadukkaista materiaaleista.

Tutustu Designers Guildin mattoihin täällä DECORATIVE RUGS

 

Osasto:

Kuvaus

Designers Guild -matto yhdistää luovuuden ja korkean laadun.

Designers Guild

Englantilaisen Designers Guildin perustaja Tricia Guild on sisustamisen keulakuva ja yritys onkin sisustanut koteja ja julkitiloja upeilla tekstiileillään jo vuodesta 1970. Maailmanlaajuisesti vaikuttavan yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Lontoossa.

Suositut Designers Guild -matot ovat tunnettuja kauniista kuvioista sekä laadukkaista materiaaleista.

Käyttökohteet

Matto on tärkeä yksityiskohta sisustuksessa ja se luo kodista viihtyisän ja tunnelmallisen. Designers Guildin maineikkaat ainutlaatuiset kuosit ovatkin tyylikkään sisustuksen kulmakivi. Mattovalikoiman kauniit yksiväriset matot puolestaan loistavat upeilla väreillä ja tarjoavat yksinkertaisempaa eleganttia ilmaisua kodin sisustamiseen. Designers Guildin laajasta väriskaalasta löytyykin matto jokaiseen sisustustyyliin. Mattovalikoimasta löydät myös malliston, joka on suunniteltu erityisesti kapeille käytäville, porrastasanteisiin ja makuuhuoneisiin.

Designers Guildin kattavasta valikoimasta löytyy myös ulkokäyttöön suunniteltuja mattoja. Ulkomatot ovat sekä käytännöllisiä että kauniita. Näillä toinen toistaan upeammilla matoilla voit luoda myös ulkotiloista yhtä tyylikkäitä kun sisätiloista.

Designer Guild matot

Tutustu Designers Guildin mattomallistoon täällä DECORATIVE RUGS

Mattovalikoimamme

Valikoimassamme myös muita laadukkaita mattoja: JAB Anstoetz, Cunera, Desso, Jabo, Jacaranda, Ligne Pure, Linie DesignNanimarquinaObject Carpet, Serge Lesage ja Tisca.