Etusivu » Sisustus­verkkokauppa » Matot » Cunera -matot

Cunera -matot

Cunera -matot

Hollantilaisen Cuneran matoissa yhdistyvät korkea laatu ja kestävä kehitys. Laadukkaat matot valmistetaan luonnonmateriaaleista ympäristöystävällisin menetelmin.

Tutustu mattoihin täällä CUNERA

Osasto:

Kuvaus

Cunera -matto – korkeaa laatua ja kestävää kehitystä.

Cunera

Cuneran laadukkaat matot valmistetaan luonnonmateriaaleista ympäristöystävällisin menetelmin.

On vain yksi maapallo, joka kantaa tällä hetkellä yli 7 miljardia asukasta. Meillä on yhdessä vastuu luovuttaa tämä maapallo tuleville sukupolville parhaan kykymme mukaan.

Kestävä kehitys sekä korkea laatu ovat hollantilaisen Cuneran tärkeimpiä arvoja ja tämä onkin näkynyt heidän toiminnassaan jo lähes 150 vuoden ajan. Cuneran matot on suunniteltu täyttämään asiakkaiden vaativatkin tarpeet ilman minkäänlaisia kompromisseja ympäristönsuojelun suhteen.

Cunera -matot
  • Kokolattiamatot (wall-to-wall carpet)

Cunera tarjoaa laajan valikoiman kokolattiamattoja 4 ja 5 metrin leveyksillä. Matoissa keskitytään luonnonmateriaalien käyttöön: kookoskuitu, sisal, villa, meriheinä, sekä näiden materiaalien yhdistelmät.

  • Mittatilausmatot

Ainutlaatuiset käsintehdyt matot, jotka valmistetaan Hollannissa parhaita Uuden-Seelannin villasta valmistettuja lankoja käyttäen.

  • Matot kapeisiin tiloihin

Cunera tarjoaa kapeisiin tiloihin soveltuvat matot niin perinteisinä, moderneina kuin klassisina malleina. Matot valmistetaan vakioleveydellä 2 metriin saakka. Matot sopivat erityisen hyvin portaisiin, käytäviin ja muihin kapeisiin tiloihin. Matot valmistetaan vaihtoehtoisesti sisalista tai kookoskuidusta.

  • Ovimatot, eteismatot ja kynnysmatot

Kookoskuidusta valmistetut matot (ftalaatiton PVC), joilla on erinomainen kyky imeä likaa ja kosteutta. Matot valmistetaan 1 m ja 2 m levyisinä rullina ja ne on helppo leikata sopivaan kokoon.

Cuneran koko mattomallistoon pääset tutustumaan TÄÄLLÄ

Muu mattovalikoimamme

Valikoimassamme myös muita laadukkaita mattoja: JAB Anstoetz, Designers Guild, Desso, Jabo, Jacaranda, Ligne Pure, Linie DesignNanimarquinaObject Carpet, Serge Lesage ja Tisca.