Tehdään tilastasi kaunis ja viihtyisä – Sisustussuunnittelu ja muut sisustamisen palvelut

Meiltä saat kokonaisvaltaista sisustussuunnittelu- ja remonttipalvelua kotiin, vapaa-ajan asunnolle ja toimistoon. On muutostarpeesi sitten suuri tai pieni, autamme löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun. Voimme käydä lävitse kaikki ne tilat ja ongelmakohdat, jotka halutaan saada kuntoon. Suunnittelu voi kattaa koko asunnon tai suunnittelun kohde voi olla vaikkapa vain yksi huone. Ammattilaisen avulla toteutat  muutoksen sujuvasti.

Tarjoamme sisustussuunnittelua, sisustuskonsultointia ja stailausta tarpeittesi mukaan.  Voimme myös huolehtia materiaalien ja kalusteiden hankinnasta ja tehdä työt ”avaimet käteen”- periaatteella.

Sisustussuunnittelu voi sisältää seuraavia osa-alueita:

  • Pintamateriaalit
  • Keittiö- ja kiintokalusteet
  • Huonekalut
  • Tekstiilit
  • Valaistus
  • Tilasuunnittelma
Sisustussuunnittelu Tampere sisustusliike.
01.

Tutustuminen kohteeseen

Tutustutaan muutoskohteeseen. Käydään yhdessä läpi muutoksen laajuus, toiveet sekä aika­taulu toteutukselle. Myymälässämme järjestetty suunnittelutapaaminen on ilmainen.

02.

Hinta-arvio

Tapaamisen jälkeen teemme hinta-arvion suunnittelusta. Sopimuksen synnyttyä aloitamme sovitun suunnittelu­työn.

03.

Ideointi

Kun ideat materiaaleista, väreistä ja toiminnallisuudesta ovat hahmottuneet, esittelemme ajatukset. Tässä vaiheessa voidaan vielä tehdä joitakin muutoksia sekä tarkentaa ajatuksia lopullisesta päämäärästä.

04.

Suunnitelmaraportti

Kun suunnitteluprojekti on valmis, teemme siitä kirjallisen selostuksen, jossa on esitelty alkuperäisen suunnittelusopimuksen mukaiset asiat. Suunnitelma käydään yhdessä lävitse asiakkaan kanssa.